ΑΘΗΝΑ
22:08
|
01.05.2024
Σε Κόρινθο, Πάτρα και Ρόδο ο Στέφανος Κασσελάκης. Στη Θεσσαλονίκης ο Νίκος Ανδρουλάκης και στην Πάτρα ο Δημήτρης Κουτσούμπας.
Στις 8 Οκτωβρίου οι εκλογές για Δήμους και Περιφέρειες
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τελευταίες περιοδείες των αρχηγών των κομμάτων καθώς βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για τις κάλπες των αυτοδιοκητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Πιο αναλυτικά:

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης θα μεταβεί σε Κόρινθο, Πάτρα και Ρόδο πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή 6/10.

Το πρόγραμμα του κ. Κασσελάκη έχει ως εξής:

Στις 10:00  θα επισκεφθεί το εκλογικό περίπτερο της περιφερειακής παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος», στην Κόρινθο, όπου θα έχει συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Μανώλη Μάκαρη και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Κορινθίας. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει μικρό  περίπατο στο κέντρο της πόλης με τους υποψηφίους της περιφερειακής παράταξης.

 Στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα», στην Πάτρα, όπου θα συναντηθεί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Κώστα Καρπέτα και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού.

Στις 20:00 θα μεταβεί στη Ρόδο, όπου θα συναντηθεί με την Χρύσα Καραγιάννη, υποψήφια Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα πραγματοποιήσει στις 11:30 περιοδεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης συνοδευόμενος από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστο Παπαστεργίου.

Στην Πάτρα ο ΓΓ του ΚΕ του ΚΚΕ

Την Πάτρα επισκέπτεται σήμερα Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στις 13:00 ο κ. Κουτσούμπας θα επισκεφτεί το Κεντρικό Εκλογικό Περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» (Κολοκοτρώνη 12), θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Πατρέων και εκ νέου υποψήφιο, Κώστα Πελετίδη, και τον υποψήφιο Ππριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Σωτήρη Παρίση και θα κάνει δηλώσεις.

Στις 19:30 θα παρευρεθεί στην πολιτική συγκέντρωση στην Πάτρα, όπου θα μιλήσουν ο Κώστας Πελετίδης και ο Σωτήρης Παρίσης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Ο Τραμπ μαλώνει τον Νετανιάχου ξανά για τις επιθέσεις της Χαμάς και τον πόλεμο στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα