ΑΘΗΝΑ
03:19
|
04.05.2024
Το μήνυμα «αυτοδιοίκηση για τον πολίτη και την περιφερειακή ανάπτυξη» έστειλε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Νίκος Ανδρουλάκης, συνέντευξη Τύπου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το μήνυμα «αυτοδιοίκηση για τον πολίτη και την περιφερειακή ανάπτυξη» έστειλε ο Νίκος Ανδρουλάκης από το Ηράκλειο Κρήτης, όπου θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής, 8 Οκτωβρίου.

Από το Ηράκλειο όπου θα ψηφίσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, συναντήθηκε με τους βουλευτές και στελέχη του κόμματος και σε χαλαρό κλίμα συζήτησαν για την εκλογική αναμέτρηση και όχι μόνο.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ανδρουλάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους – στελέχη του ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές σε όλη την Ελλάδα, σημειώνοντας ότι ευχή του είναι «αύριο [σ.σ. 08/10] να υπάρχει ένα ηχηρό μήνυμα, ένα μήνυμα υπέρ της αυτοδιοίκησης, της αποκέντρωσης, της ενίσχυσης των δυνάμεων που υπηρετούν τον πολίτη και όχι το Μέγαρο Μαξίμου».

Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας ότι «είναι αδιανόητο τρεις μήνες κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, να ζούμε την παρακμή του κράτους, της πολιτικής προστασίας, της κλιμάκωσης της αδιαφάνειας, της αλαζονείας» και πως «το ΕΣΥ βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Εδώ, στο Ηράκλειο, το Βενιζέλειο Νοσοκομείο σιγά – σιγά θα σταματήσει να κάνει χειρουργεία. Η υγεία, η παιδεία και η πολιτική προστασία βρίσκονται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, με αποτέλεσμα πάρα πολλές υπηρεσίες του κράτους να αδυνατούν να υπηρετήσουν τον πολίτη».

Επιπροσθέτως, ανέφερε ότι «είδαμε την αδυναμία να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του πολίτη, μέσα από πολύ μεγάλα και ισχυρά κλιματικά φαινόμενα, με βιβλικές επιπτώσεις στη Θεσσαλία και στον Έβρο. Γι’ αυτό, λοιπόν αύριο, αξίζει να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση της ΝΔ: Αυτοδιοίκηση για τον πολίτη, αυτοδιοίκηση για την περιφερειακή ανάπτυξη και όχι αυτοδιοίκηση εργαλείο και μακρύ χέρι του κ. Μητσοτάκη σε όλη την Ελλάδα».

Στις 11:30 το πρωί της Κυριακής, 8 Οκτωβρίου, ο κ. Ανδρουλάκης θα ψηφίσει στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, 204 Εκλογικό Τμήμα.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Πυρά Ζαχάροβας κατά Κάμερον για χρήση όπλων κατά της Ρωσίας μέσω Ουκρανίας

Ο διευθυντής της CIA ξανά στο Κάιρο για παζάρι με Ισραήλ και Χαμάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα