ΑΘΗΝΑ
22:39
|
06.05.2024
«Ο πολίτης δικαιούται να γνωρίζει και ο πολιτικός που διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα οφείλει να απολογείται ενώπιόν του» δήλωσε ο κ. Κουρέτας.
Σε debate καλεί ο Κουρέτας τον Αγοραστό
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για δεύτερη Κυριακή προσέρχονται στις κάλπες οι πολίτες της Θεσσαλίας προκειμένου να εκλέξουν τον νέο Περιφερειάρχη της περιοχής, στον απόηχο των καταστροφικών πλημμυρών.

Την ερχόμενη Κυριακή οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν μεταξύ του νυν περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού που έχει την ανοιχτή στήριξη της κυβέρνησης και του Δημήτρη Κουρέτα, κοινού υποψηφίου των ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Κουρέτας φαίνεται ότι ανεβάζει τους τόνους ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της δεύτερης Κυριακής, ο οποίος κάλεσε σήμερα τον κ. Αγοραστό σε debate. «Ο πολίτης δικαιούται να γνωρίζει και ο πολιτικός που διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα οφείλει να απολογείται ενώπιόν του» αναφέρει μεταξύ άλλων και απευθύνει «δημόσια ευγενική πρόσκληση στον κ. Αγοραστό για μια ακόμη φορά, για δημόσιο διάλογο».

Η ανακοίνωση

Η μεν πολιτική του κ. Αγοραστού μετά από 13 χρόνια κλείνει τον κύκλο της και μας κληροδοτεί μια Θεσσαλία βαριά λαβωμένη.

Η δε πολιτική του κ. Κουρέτα σηματοδοτεί μια νέα αρχή, την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας.

Ο πολίτης δικαιούται να γνωρίζει και ο πολιτικός που διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα οφείλει να απολογείται ενώπιόν του.

Γι’ αυτό ο κ. Κουρέτας απευθύνει δημόσια ευγενική πρόσκληση στον κ. Αγοραστό για μια ακόμη φορά, για δημόσιο διάλογο. Σε όποιο μέσο, με όποια δημοσιογραφική σύνθεση, και σε τόπο και χρόνο που εκείνος επιλέξει.

Προσερχόμενος ο πολίτης για δεύτερη Κυριακή στις κάλπες οφείλει να είναι ενημερωμένος για ό,τι έχει συμβεί, καθώς και για τα προγράμματα που αφορούν το μεγάλο έργο της ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κάιρο: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση πυρός

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Καταδικάζουμε απερίφραστα την Ισραηλινή εντολή εκκένωσης της Ράφα

Νεμπένζια: Το δυτικό ενδιαφέρον για την ειρηνική χρήση του διαστήματος είναι υποκριτικό

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα