ΑΘΗΝΑ
07:50
|
17.05.2024
Ο κ.κ. Βαρθολομαίος έφτασε χθες στην Αθήνα για να παραστεί στο συνέδριο με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών του περιοδικού «Θεολογία».
Φωτογραφία αρχείου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για σήμερα, Τετάρτη, στις 4 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο που έφτασε χθες το απόγευμα στην Αθήνα, προκειμένου να παραστεί στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο που διοργανώνεται από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος με αφορμή την συμπλήρωση 100 ετών του περιοδικού «Θεολογία».

Τον Παναγιώτατο υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης, παρουσία αγήματος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα γίνει δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών ενώ στη συνέχεια θα μεταβούν μαζί στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών όπου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του Συνεδρίου παρουσία Προκαθημένων, Αντιπροσωπειών Αυτοκεφάλων Ορθοδόξων Εκκλησιών, της Προέδρου της Δημοκρατίας καθώς και άλλων υψηλών προσκεκλημένων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Για το Μουσείο η πενθήμερη εργασία

Κοινή διακήρυξη Ρωσίας-Κίνας για ακόμη στενότερη στρατηγική σχέση

ΗΠΑ: Κυρώσεις με στόχο τη διατάραξη της στρατιωτικής συνεργασίας Ρωσίας-Βόρειας Κορέας

ΣΥΡΙΖΑ: Κατέθεσε πρόταση νόμου για το φορολογικό με μείωση στον ΕΝΦΙΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα