ΑΘΗΝΑ
12:07
|
18.05.2024
Ρεσιτάλ μισαλλοδοξίας και φασισμού από τον 68χρονο Αμερικανό βουλευτή στο αγαπημένο κανάλι του πρώην Προέδρου Ντ.Τραμπ, Fox News.
Ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής Ρίτσαρντ Γκρέιαμ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Κάντε τα όλα ίσωμα! Είμαστε σε θρησκευτικό πόλεμο. Είμαι με το Ισραήλ. Κάντε ό,τι στην κόλαση πρέπει να κάνετε για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας» είπε σήμερα μεταξύ άλλων στο Fox News  ο 68χρονος Αμερικανός Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής, Λίντσεϊ Γκρέιαμ.

Ο Γκρέιαμ, μαλωμένος καθώς φαίνεται με τη «νηφαλιότητα» και την «καθαρή πολιτική σκέψη»  καταφέρθηκε και έναντι Αμερικανών της «αριστεράς», που υπονόησε πως υπάρχουν μεταξύ κάποιων αξιωματούχων της κυβέρνησης Μπάιντεν, κατηγορώντας τους πως ο «κατευνασμός» του Ιράν δεν απέτρεψε τις επιθέσεις από τη Χαμάς κατά του Ισραήλ. Στη συνέχεια κάλεσε τέσσερις Αμερικανούς βουλευτές με παλαιστινιακή καταγωγή και φιλοαραβική στάση «να βγάλουν τον σκασμό» προτείνοντας στην κυβέρνηση να προειδοποιήσει το Ιράν ότι «για κάθε όμηρο που θα εκτελείται από τη Χαμάς, να βομβαρδίζεται και ένα ιρανικό διυλιστήριο».

«Η ιρανική πετρελαιοβιομηχανία είναι το κλειδί χρηματοδότησης αυτής της κακόβουλης συμπεριφοράς διεθνώς» είπε στο Fox News ο Γκρέιαμ κατηγορώντας στη συνέχεια τη Χαμάς πως δεν είναι παρά «ένα μάτσο ζώα που αξίζουν να τους συμπεριφερθεί κάποιος σαν κτήνη». Πρότεινε στο Ισραήλ να αξιοποιήσει την παρούσα συγκυρία για να «εισβάλλει» στον παλαιστινιακό θύλακα και να «διαλύσει» την ένοπλη οργάνωση. Παρομοίασε επίσης τις επιθέσεις της Χαμάς κατά Ισραηλινών εποίκων, αμάχων σαν «προσπάθεια δολοφονίας εβραίων όπως έκανε ο Χίτλερ» πριν έναν αιώνα.  «Ο κόσμος τότε άργησε να αντιδράσει. Καλώ τον κόσμο να καταδικάσει το Ιράν, πιέζοντας την κυβέρνηση Μπάιντεν να χρωματίσει τον Λευκό Οίκο με τα χρώματα της ισραηλινής σημαίας. «Το κάνατε τον μήνα της Υπερηφάνειας. Θέλω να δω τώρα την ισραηλινή σημαία στον Λευκό Οίκο» είπε ο Γκρέιαμ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πρόεδρος Κένυας: Διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα χωρίς αποκλεισμούς

Ζημιές σε εγκατάσταση ενεργειακών υποδομών στην περιοχή Πολτάβα της Ουκρανίας

Ουκρανία: Καταγγελία της Ορθόδοξης Εκκλησίας για παράνομη κατεδάφιση ναού

Μέξικο: Νεκρός υποψήφιος δήμαρχος και άλλοι 5 σε προεκλογική εκδήλωση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα