ΑΘΗΝΑ
18:37
|
03.05.2024
Μανάδες θρηνούν τα νεκρά παιδιά τους, παιδιά θρηνούν τους νεκρούς γονείς τους και ανάμεσά τους αυτός...
Σκίτσο του Tjeerd Royaards
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι νεκροί είναι πολλοί και από τις δυο πλευρές. Πολλοί… Μανάδες θρηνούν τα νεκρά παιδιά τους και παιδιά θρηνούν τους νεκρούς γονείς τους. Και πάνω τους, πάνω στον ταλαιπωρημένο και αιματοβαμμένο πληθυσμό στέκεται ο Χάρος και κοιτάει… Κοιτάει πριν αρπάξει.

Σκίτσο του Tjeerd Royaards

Ο αριθμός των νεκρών στη Λωρίδα της Γάζας αυξήθηκε στους 1.200 (12/10), ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, καθώς πολλαπλασιάστηκαν οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί, ενώ ο αριθμός των τραυματιών ξεπερνά τους 5.500, με τη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού να προειδοποιεί ότι τα νοσοκομεία μετατρέπονται σε «νεκροταφεία» αφού ο εξοπλισμός σταμάτησε να λειτουργεί λόγω έλλειψης ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς το μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας έμεινε από καύσιμα από τις 11 Οκτωβρίου.

Την ίδια ώρα, ο αριθμός των νεκρών στο Ισραήλ ανέρχεται στους 1.300, σύμφωνα με την ισραηλινή ραδιοτηλεοπτική αρχή, ενώ οι τραυματίες ανέρχονται σε 3.300.

Σκίτσο του Paco Baca
Σκίτσο του Thiago Lucas

Και ένα σκίτσο του Marco De Angelis πριν από 35 χρόνια, δυστυχώς τόσο επίκαιρο και σήμερα: Πόσο μέλλον έχουν ακόμα μπροστά τους;

Σκίτσο του Marco De Angelis
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

1η Μάη-Η Εργατική Πρωτομαγιά σε σκίτσα

Αμερικανικά πανεπιστήμια

Παρίσι 2024: Βγήκαν οι «σκούπες» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Θαύμα! Θαύμα!

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα