ΑΘΗΝΑ
15:17
|
04.05.2024
Με την φανέλα του του Άρη συμμετείχε σε 176 παιχνίδια, ενώ υπηρέτησε και ως προπονητής με συνολικό απολογισμό τις 12 νίκες, 13 ισοπαλίες και 24 ήττες.
Πέθανε ο Γιάννης Μιχαλήτσος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Των απώλεια ενός ακόμη ιστορικού του στελέχους θρηνεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το αθλητικό σωματείο του Άρη, μετά την ανακοίνωση της είδησης για τον θάνατο του Γιάννη Μιχαλήτσου, σε ηλικία 66 ετών.

Πρόκειται για ένα τεράστιο κεφάλαιο της ποδοσφαιρικής πορείας του Άρη, στον οποίο έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τη δεκαετία 1976-1986, οπότε έφυγε για να συνεχίσει στον ΟΦΗ και τη Δόξα Δράμας.

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα μέτρησε και 11 τέρματα στην Α’ Εθνική. Με την φανέλα του αγαπημένου του Άρη συμμετείχε σε 176 παιχνίδια, τους κίτρινους υπηρέτησε και ως προπονητής με συνολικό απολογισμό τις 12 νίκες, 13 ισοπαλίες και 24 ήττες.

Η κηδεία του άλλοτε παίκτη και προπονητή του Άρη αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην ημέρα για το πότε και που θα πραγματοποιηθεί.

Μια βδομάδα νωρίτερα, οι «κίτρινοι» μέτρησαν μια εξίσου σημαντική απώλεια, με τον θάνατο του θρυλικού προπονητή της ομάδας μπάσκετ, Γιάννη Ιωαννίδη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αποθεώθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο

Τούρκος αθλητής απειλείται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία επειδή ύψωσε παλαιστινιακή σημαία

Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός ως μια διδακτική ιστορία

Στην κορυφή της Ευρώπης ξανά ο Λευτέρης Πετρούνιας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα