ΑΘΗΝΑ
01:21
|
06.05.2024
Θα πάρει χρόνο αλλά όταν τελειώσουμε αυτόν τον πόλεμο θα είμαστε ισχυρότεροι από ποτέ, ισχυρίστηκε ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου.
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Αυτή είναι μόνον η αρχή». Με τη φράση αυτή ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου ξεκίνησε παραμονές της αργίας του Εβραϊκού Σαββάτου νέο διάγγελμα προς το λαό της χώρας του εκτοξεύοντας νέες απειλές κατά της Χαμάς.

«Το Ισραήλ ποτέ δεν θα ξεχάσει, ούτε θα συγχωρήσει τις τρομερές πράξεις των εχθρών μας» συνέχισε και διαβεβαίωσε ότι οι ανηλεείς εναέριες επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας που έχουν κοστίσει τη ζωή πάνω από 1.700 Παλαιστινίων αμάχων είναι «μόνο η αρχή».

Πριν το διάγγελμα Νετανιάχου, προηγήθηκε η συνάντησή του με τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας, Λόιντ Όστιν

«Πολεμάμε για την πατρίδα μας σαν λιοντάρια» ανέφερε στη συνέχεια προσθέτοντας πως το ψυχικό σθένος του ισραηλινού στρατού και του λαού της χώρας «εμπνέει όλο τον κόσμο».

Στη συνέχεια  ο Νετανιάχου υπερηφανεύτηκε για την «διεθνή υποστήριξη» που κατάφερε να συγκεντρώσει το Ισραήλ «στον αγώνα κατά της Χαμάς» τονίζοντας ιδιαίτερα την αποδοχή της «κοινής γνώμης» και την στρατιωτική «βοήθεια» από τις ΗΠΑ.

«Θα εκμηδενίσουμε τη Χαμάς και θα φέρουμε τη νίκη. Θα πάρει χρόνο αλλά όταν τελειώσουμε αυτόν τον πόλεμο θα είμαστε ισχυρότεροι από ποτέ» κατέληξε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός γνωρίζοντας πως εάν αποτύχει το τίμημα θα είναι πολύ υψηλό και δε θα αφορά μόνο την προσωπική πολιτική του καριέρα που μάλλον βαίνει προς τη δύση της…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κασσελάκης: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Ο Πούτιν συγχαίρει τους Ορθόδοξους Χριστιανούς την Κυριακή του Πάσχα

Νετανιάχου: Αν τελειώσει τώρα ο πόλεμος στη Γάζα, η Χαμάς θα παραμείνει στην εξουσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα