ΑΘΗΝΑ
00:37
|
13.05.2024
Η ουκρανική αντεπίθεση απέτυχε, αν και το Κίεβο προετοιμάζει νέες επιθέσεις σε ορισμένες περιοχές, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.
Βλαντίμιρ Πούτιν
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η ουκρανική αντεπίθεση απέτυχε, αν και το Κίεβο προετοιμάζει νέες επιθέσεις σε ορισμένες περιοχές, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Μόσχα. Κρεμλίνο. Πούτιν».

«Όσον αφορά την αντεπίθεση, η οποία φέρεται να έχει σταματήσει, απέτυχε εντελώς. Γνωρίζουμε ότι σε ορισμένες περιοχές μάχης η αντίπαλη πλευρά προετοιμάζει ωστόσο νέες ενεργές επιθετικές επιχειρήσεις. Το βλέπουμε και το γνωρίζουμε. Και είμαστε αντιδρώντας επίσης ανάλογα», είπε στη συνέντευξη, σύμφωνα με ένα απόσπασμα που ο δημοσιογράφος Πάβελ Ζαρούμπιν δημοσίευσε στο Telegram.

Η Ρωσία στις σχέσεις με τη Δύση προετοιμάζεται για πόλεμο, αλλά θέλει ειρήνη

Η Ρωσία στις σχέσεις της με τη Δύση ακολουθεί την παλιά παροιμία να προετοιμάζεται για πόλεμο εάν θέλει ειρήνη, ανέφερε επίσης ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στη συνέντευξή του στην τηλεόραση Rossiya 1.

Απαντούσε σε αίτημα του παρουσιαστή να σχολιάσει μια πρόσφατη σύσταση επιτροπής του αμερικανικού Κογκρέσου προς τις ΗΠΑ να προετοιμαστούν για πιθανούς ταυτόχρονους πολέμους με τη Ρωσία και την Κίνα που θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν την εμπλοκή πυρηνικών όπλων.

«Δεν νομίζω ότι αυτές είναι υγιείς σκέψεις που ήρθαν στο μυαλό υγιών ανθρώπων, γιατί για να πούμε ότι οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για πόλεμο με τη Ρωσία, καλά… Όλοι ετοιμαζόμαστε για πόλεμο γιατί ακολουθούμε τη γνωστή αρχαία αρχή: Εάν θέλετε ειρήνη, προετοιμαστείτε για πόλεμο. Αλλά ενεργούμε με την υπόθεση ότι θέλουμε ειρήνη», είπε ο Πούτιν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γεωργία: Προς έγκριση το νομοσχέδιο για «ξένους πράκτορες» παρά τις αντιδράσεις

Και όμως, έχουμε δύναμη μεγαλύτερη από όση νομίζουμε

ΣΥΡΙΖΑ: «Ψέματα από τον πρωθυπουργό για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια»

Πρόκληση από τη νέα Πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας – Απάντηση από το ΥΠΕΞ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα