ΑΘΗΝΑ
20:48
|
19.05.2024
Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της νίκης θα σημάνει απώλεια της δεύτερης θέσης και της πρόκρισης της Εθνικής ποδοσφαίρου.
3-0 νίκησε η Ολλανδία στον πρώτο αγώνα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την Ολλανδία θα αντιμετωπίσει απόψε, λίγο πριν τις 10 στην OPAP Arena, η Εθνική Ελλάδος σε έναν κρίσιμο αγώνα που ισοδυναμεί με τελικό πρόκρισης για το Euro 2024, καθώς οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της νίκης θα σημάνει την απώλεια της δεύτερης θέσης που σημαίνει και την πρόκριση της ελληνικής ομάδας.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ, βρίσκεται αυτή τη στιγμή δεύτερη στη βαθμολογία με πρώτους τους Γάλλους που έχουν προκριθεί μαθηματικά στα τελικά της Γερμανίας, ενώ στην τρίτη θέση με 3 βαθμούς λιγότερους από την Ελλάδα, αλλά και με έναν αγώνα λιγότερο, ακολουθούν οι Ολλανδοί.

Έχοντας χάσει, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων με 3-0, η Εθνική Ελλάδας θα χρειαστεί ανατροπή του σκορ για να σφραγίσει από απόψε το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης, ενώ με μια απλή νίκη θα πρέπει στη συνέχεια να κερδίσει και την Γαλλία στον εντός έδρας αγώνα των δύο ομάδων.

Αν, πάντως, η Ελλάδα, δεν καταφέρει να έρθει 2η στον όμιλό της, θα έχει τη δυνατότητα να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας μέσω του Nations League.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Γκουστάβο Πογέτ έδωσε τον τόνο της αναμέτρησης, υπογραμμίζοντας ότι ο αγώνας με τους «Οράνιε» είναι ο μεγαλύτερος στην έως τώρα πορεία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι μας. Έχουμε το μομέντουμ και θα παίξουμε το παιχνίδι. Οι παίκτες είναι εντάξει, δεν έχουμε πολλούς τραυματίες, δεν έχουμε δικαιολογίες και πάμε να παίξουμε. Είμαστε έτοιμοι, οι ποδοσφαιριστές περιμένουν να παίξουν το παιχνίδι», τόνισε ο Ουρουγουανός προπονητής.

Ως προς την ενδεκάδα, το πιθανότερο είναι ο Πογέτ να ξεκινήσει με έναν αμυντικό μέσο, κι αυτός θα είναι ο Κουρμπέλης ή ο Σιώπης, με Μάνταλο και Μπακασέτα μπροστά του. Οι υπόλοιποι της ενδεκάδας, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι οι ίδιοι με την Ιρλανδία, δηλαδή οι Βλαχοδήμος, Ρότα, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Μάνταλος, Πέλκας, Μασούρας και Γιακουμάκης. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μερικοί ισλαμικοί πεσσοί και ο Χαν Ντόνερ

Απαγόρευση συγκεντρώσεων οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης

Τέλος ο Φατίχ Τερίμ για τον Παναθηναϊκό

Play-off: Μια ανάσα από το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα