ΑΘΗΝΑ
15:56
|
30.04.2024
Οι Ισραηλινοί ανακοίνωσαν τη μηνιαία αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων και τα παιχνίδια της εθνικής τους ομάδας αναβλήθηκαν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Αλγερία θα φιλοξενήσει και θα αναλάβει την διοργάνωση των ποδοσφαιρικών αγώνων, φιλικών και επίσημων, της Εθνικής ομάδας της Παλαιστίνης, συμπεριλαμβανομένου του επόμενου αγώνα με την Αυστραλία, στις 21 Νοεμβρίου, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

Την είδηση ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αλγερίας, ανταποκρινόμενη στο σχετικό αίτημα που υπέβαλε ο πρόεδρος της παλαιστινιακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Τζιμπρίλ Ραγιούμπ.

Παραδοσιακός σύμμαχος και άνευ όρων υποστηρικτής της παλαιστινιακής υπόθεσης, η Αλγερία συμφώνησε να φιλοξενήσει «όλους τους επίσημους και ανεπίσημους αγώνες ως μέρος της προετοιμασίας της παλαιστινιακής εθνικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 και το Κύπελλο Ασίας του 2027 και να καλύψει όλους δαπάνες που σχετίζονται με αυτές τις εκδηλώσεις», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Η Παλαιστίνη συμμετέχει στον προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2026, με αντιπάλους την Αυστραλία και τον Λίβανο, ενώ στο Κύπελλο Ασίας, που θα διοργανώσει η Σαουδική Αραβία και θα αρχίσει τον Ιανουάριο του 2024, η Παλαιστίνη θα παίξει στον όμιλο Γ` με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ιράν και το Χονγκ Κονγκ.

Από την πλευρά τους, οι Ισραηλινοί ήδη ανακοίνωσαν τη μηνιαία αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων και τα παιχνίδια της εθνικής τους ομάδας αναβλήθηκαν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός ως μια διδακτική ιστορία

Στην κορυφή της Ευρώπης ξανά ο Λευτέρης Πετρούνιας

FIFA και Saudi Aramco υπέγραψαν 4ετή συμφωνία συνεργασίας

Απαγόρευση συγκεντρώσεων φιλάθλων πριν το ΑΕΚ- Παναθηναϊκός

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα