ΑΘΗΝΑ
08:11
|
02.03.2024
Ο κ. Αγοραστός επιτέθηκε στον νυν Περιφερειάρχη, τονίζοντας ότι τα μηχανήματα δουλεύουν κανονικά.
Καταγγελία Κουρέτα κατά Αγοραστού για αντιπλημμυρικά έργα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τηλεοπτική μονομαχία είχαν την Πέμπτη στον αέρα του ΣΚΑΙ ο νυν και ο επόμενος περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Ο νεοεκλεγείς Δημήτρης Κουρέτας προχώρησε σε καταγγελία, επισημαίνοντας ότι τα αντιπλημμυρικά έργα στην περιφέρεια σταμάτησαν μια ημέρα μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Δεν μου έκανε καλή εντύπωση, δεν μου άρεσε αυτό που έγινε. Ακόμα κι αν είχαν τελειώσει τα χρήματα θα έπρεπε να βγει ανακοίνωση και θα έπρεπε να έχουν βρεθεί τα χρήματα», σημείωσε ο κ. Κουρέτας και υπογράμμισε: «Κάνω δημόσια έκκληση στον υπουργό να δώσει συνέχεια στο έργο είτε σταμάτησε από λάθος είτε έγινε σκοπιμότητα, δεν με ενδιαφέρει».

Ο απερχόμενος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά εξαπολύοντας επίθεση κατά του Δημήτρη Κουρέτα αλλά και του προέδρου του Βλοχού που είχε μιλήσει νωρίτερα λέγοντας ότι «με ψέμα πορεύτηκε προεκλογικά και με ψέμα πορεύεται και τώρα. Δουλεύουν τα μηχανήματα και ο πρόεδρος εκεί πέρα του Βλοχού μπορεί να πάει να τα δει.

Αν σταμάτησαν τα έργα για μια μέρα τα μηχανήματα για οποιοδήποτε λόγο ή για συντήρηση νομίζω αυτό δεν είναι σταμάτημα των έργων. Αυτή τη στιγμή έχουμε 90 μηχανήματα στη Μαγνησία».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Προσφυγή της Νικαράγουας κατά της Γερμανίας για τα όπλα στο Ισραήλ

Ο Χάρης Δούκας για το διορισμό γόνου των Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Δοκιμή ρωσικού διηπειρωτικού πυραύλου YARS

ΜέΡΑ25: Ταχύτερη και από το επιτελικό κράτος η Ασημακοπούλου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα