ΑΘΗΝΑ
09:56
|
28.04.2024
Στην ασφάλεια της ισραηλινής αποστολής έχουν διατεθεί άνδρες ΕΚΑΜ, ΜΑΤ, ΔΙ.ΑΣ και ΔΡΑΣΗ, ενώ ενεργό ρόλο έχει και η αντιτρομοκρατική.
Στην Αθήνα η ισραηλινή ομάδα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δρακόντεια αναμένεται να είναι τα μέτρα ασφαλείας απόψε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 4η αγωνιστική της Euroleague, όπως αποφασίστηκε σε ειδική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη ΓΑΔΑ.

Η ισραηλινή ομάδα που βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Αθήνα και διαμένει σε ξενοδοχείο του οποίου το όνομα δεν γνωστοποιήθηκε προέρχεται από ήττα με τη Βαλένθια με 75-66 και στο ΟΑΚΑ θα πάρει θέση στο τζάμπολ, με ρεκόρ 1-1, αφού ο αγώνας της με την Αρμάνι, στο Μιλάνο, για τη 2η αγωνιστική, έχει αναβληθεί, για τις 31 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρουν πηγές, αναμένεται να υπάρξει ισχυρή αστυνομική παρουσία στη διαδρομή που θα ακολουθήσει η αποστολή μέχρι το γήπεδο με σκοπό να αποφευχθούν επεισόδια ή προβλήματα κυκλοφορίας. Στην θύρα της υποδοχής της ομάδας στο ΟΑΚΑ θα βρίσκονται μόνο διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και εικονολήπτες με ολόκληρο το γήπεδο να είναι κατακλυσμένο από αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να μην εμφανιστεί κανένα… ύποπτο πανό υπέρ της Παλαιστίνης.

Για την ασφάλεια της αποστολής της Μακάμπι, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν διατεθεί άνδρες της ΕΚΑΜ, των ΜΑΤ, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και της ΔΡΑΣΗ, ενώ ενεργό ρόλο στα μέτρα τάξης, έχει και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

 Σε ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τον αποψινό (21:15) αγώνα αναφέρονται τα εξής:

«Οι θύρες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν 2,5 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (18.45).
Δεδομένου πως οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί, προτρέπουμε τους φιλάθλους μας να μεταβούν στο γήπεδο τουλάχιστον 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα για την αποφυγή της δικής τους ταλαιπωρίας, επιδεικνύοντας χωρίς χρονοτριβή το εισιτήριό τους. Παράλληλα, πρέπει να καθίσουν στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους.
Για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο θα χρησιμοποιηθούν οι θύρες 3, 10, 11, 14, 27, 29, 31, 40, 46, VIP A’ και VIP B’.
Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι με κιγκλιδώματα και 3 ζώνες.
Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν φίλαθλο να πλησιάσει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, ενώ θα χρειαστεί να φέρει μαζί του ταυτότητα ή διαβατήριο για έλεγχο ταυτοπροσωπίας.
Οι φίλαθλοι δεν θα μπορούν να φέρουν μαζί τους στο γήπεδο κράνη μηχανής και σακίδια πλάτης.  
Στηρίζουμε την ομάδα μόνο τη φωνή μας. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser και καπνογόνα, καθώς ο κίνδυνος τιμωρίας είναι μεγάλος.
Προστατεύουμε το σπίτι μας, το ΟΑΚΑ και με τον δικό μας μοναδικό τρόπο βοηθάμε τον Παναθηναϊκό να φτάσει στη νίκη».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στην κορυφή της Ευρώπης ξανά ο Λευτέρης Πετρούνιας

FIFA και Saudi Aramco υπέγραψαν 4ετή συμφωνία συνεργασίας

Απαγόρευση συγκεντρώσεων φιλάθλων πριν το ΑΕΚ- Παναθηναϊκός

Το στοίχημα του Μακρόν για μία βουτιά στον…Σηκουάνα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα