ΑΘΗΝΑ
21:01
|
05.05.2024
Υπάρχει δυνατότητα να αμφισβητηθεί η ηγεσία του κ. Κασσελάκη στο συνέδριο και θα αναληφθούν σχετικές πρωτοβουλίες, υποστήριξε το πρωί ο Στέφανος Τζουμάκας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω», έγραψε σήμερα, Παρασκευή στο X (πρώην Twitter), ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Τιμώ τους αγώνες του Στέφανου Τζουμάκα τόσο κατά την περίοδο της Χούντας όσο και στη Μεταπολίτευση. Δεν μπορώ όμως να επιτρέψω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζουν στα κανάλια ένα ολόκληρο κόμμα, που έχει μόνη του δύναμη τα μέλη και τους ψηφοφόρους του, ως “ολιγαρχικό” και “διαπλεκόμενο”», σημείωσε, προσθέτοντας παρακάτω πως:

«Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιπολιτεύονται το κόμμα τους -προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων- σταματάει εδώ».

Νωρίτερα σήμερα, ο Στέφανος Τζουμάκας είχε πει στον ΣΚΑΪ:

«Η παραίτηση Τσίπρα έφερε κρίση ηγεσίας και κρίση πολιτικής, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι διχασμένος πια διότι η νέα ηγεσία δεν γίνεται αποδεκτή», είπε. Η κρίση δεν μπορεί να οδηγήσει την αξιωματική αντιπολίτευση σε νικηφόρο πορεία, επισήμανε.

«Αυτός δεν ήρθε, τον φέρανε, τίποτε δεν έρχεται από μόνο του. Εν γνώσει του Τσίπρα ήρθε, άλλο τι στάση κρατάει, το παιδί δεν κάνει, υπάρχει κανείς που δεν το ήξερε;», σημείωσε εμφατικά, επαναλαμβάνοντας μια κριτική που έχει άλλωστε διατυπώσει και στο παρελθόν.

Υπάρχει δυνατότητα να αμφισβητηθεί η ηγεσία του κ. Κασσελάκη στο συνέδριο και θα αναληφθούν σχετικές πρωτοβουλίες, υποστήριξε.

Από ό,τι φαίνεται, πάντως, ο Στέφανος Κασσελάκης, που κέρδισε τις εκλογές ανάδειξης προέδρου «από τα μέλη» με μια μετεωρική εμφάνιση, δεν προτίθεται να δώσει στον ίδιο τον Στέφανο Τζουμάκα τουλάχιστον, την ευκαιρία να αμφισβητήσει την ηγεσία του στο συνέδριο του κόμματος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κασσελάκης: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Ο Πούτιν συγχαίρει τους Ορθόδοξους Χριστιανούς την Κυριακή του Πάσχα

Νετανιάχου: Αν τελειώσει τώρα ο πόλεμος στη Γάζα, η Χαμάς θα παραμείνει στην εξουσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα