ΑΘΗΝΑ
13:01
|
02.05.2024
Όλοι οι Έλληνες πρέπει να αισθάνονται χαρούμενοι κατά τον υπουργό Εργασίας για την απόκτηση της επενδυτικής βαθμίδας.
Άδωνις Γεωργιάδης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δεν… μάθαμε αρκετά ως πολίτες κατά τον υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με αφορμή τα σχόλια του κοινού για την απόκτηση της επενδυτικής βαθμίδας από τον οίκο αξιολόγησης «Standard & Poor’s», υποστηρίζει πως όλοι οι Έλληνες πρέπει να αισθάνονται χαρούμενοι σήμερα και ειδικότερα οι πλέον οικονομικά αδύναμοι (!).

Όπως χαρακτηριστικά υπενθύμισε, «το 2009 ο ίδιος Οίκος μας κατέβασε βαθμίδα η είδηση πέρασε στα ψιλά και όσοι λέγαμε τότε ότι είναι μία πολύ κακή εξέλιξη φαινόμασταν γραφικοί. Μερικούς όμως μήνες μετά η τότε υποβάθμιση έφερε το Μνημόνιο, τα μέτρα λιτότητας κλπ δηλ οι φτωχότεροι άνθρωποι αισθάνθηκαν τις συνέπειες πολύ σημαντικές πάνω τους».

«Τώρα είμαστε στην αντίστροφη πορεία, σε λίγους μήνες τα οφέλη αυτής της αναβάθμισης θα έρθουν πάνω στα εισοδήματα, στις νέες δουλειές και στην οικονομική ανάπτυξη. Όλοι οι Έλληνες πρέπει να αισθάνονται χαρούμενοι σήμερα αλλά ειδικότερα οι πλέον οικονομικά αδύναμοι καθώς στην δική τους καθημερινότητα αυτό θα έχει σημασία», έγραψε ο υπουργός.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΕΠΑΛ: Από το ξύλο για γειτονιές και οπαδικά στις γροθιές για ένα like ή γιατί κοίταξε το αγόρι της συμμαθήτριας

UNRWA: Άλλοι μπορούν να καλύψουν την απώλεια χρηματοδότησης από τις ΗΠΑ

Πάνω από 250.000 οι διασυνδέσεις των POS με τις ταμειακές μηχανές

Στο Διεθνές Δικαστήριο και η Τουρκία κατά του Ισραήλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα