ΑΘΗΝΑ
03:55
|
19.09.2024
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας, Σερ Ρόμπερτ «Μπόμπι» Τσάρλτον.
Μπόμπι Τσάρλτον
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας, Σερ Ρόμπερτ «Μπόμπι» Τσάρλτον.

Ο Τσάρλτον θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών και υπό την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε 249 γκολ σε 758 εμφανίσεις από το 1956 ως το 1973, κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1968 και τρεις τίτλους στην First Division. Το 1966 σήκωσε με την Εθνική Αγγλίας το Παγκόσμιο Κύπελλο και έβαλε 49 γκολ, ρεκόρ που καταρρίφθηκε το 2015.

«Με μεγάλη λύπη αναφέρουμε ότι ο Σερ Μπόμπι αναπαύθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου» αναφέρεται στην ανακοίνωση της οικογένειάς του. «Θέλουμε να πούμε ‘ευχαριστώ’ σε όσους βοήθησαν για τη φροντίδα του και σε όλους τους ανθρώπους που τον στήριξαν. Θα θέλαμε να ζητήσουμε να γίνουν σεβαστές αυτές οι στιγμές για την οικογένεια».

«Ο Σερ Μπόμπι ήταν ήρωας για εκατομμύρια ανθρώπους, όχι μόνο στο Μάντσεστερ ή στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Το club στέλνει συλλυπητήρια στη σύζυγό του, Νόρμα, τις κόρες τους και όσους τον αγάπησαν», αναφέρει η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πεντάμηνος αποκλεισμός του τζουντόκα Μάιντοβ επειδή έκανε τον σταυρό του

Έφυγε από τη ζωή ο «Τοτό όλων των Ιταλών», Σαλβατόρε Σκιλάτσι

Μεγάλη μεταγραφή για την ΑΕΚ-Έκλεισε τον Αντονί Μαρσιάλ

Ενόχλησε… τον Αταμάν το πανό για τα 50 χρόνια της παράνομης τουρκικής κατοχής της Κύπρου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα