ΑΘΗΝΑ
12:39
|
21.05.2024
Διαγραφές, παρεμβάσεις και ένα κόμμα προς διάλυση. Ο Θεόδωρος Δρίτσας ζήτησε από τον νεοεκλεγέντα αρχηγό «να θέσει εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ».
Θεόδωρος Δρίτσας, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Καταιγίδα» παρεμβάσεων μετά την απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, να διαγράψει μέσω X τους Βίτσα, Σκουρλέτη και Φίλη. Θέση στην εν λόγω εξέλιξη πήρε ένα ακόμη παλιό στέλεχος του κόμματος. Ο Θεόδωρος Δρίτσας σε ανάρτησή του στο Facebook ζήτησε, μεταξύ άλλων, από τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, «να θέσει εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ».

Στη μακροσκελή αναφορά του ο κ. Δρίτσας σημειώνει πως «γίνεται δυστυχώς φανερό ολοένα και περισσότερο κάθε μέρα που περνάει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης αναδεικνύεται σε παράγοντα περαιτέρω αποσταθεροποίησης και διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία» και λέει πως δεν μπορεί να σκεφτεί άλλη δημοκρατική διέξοδο στο διαγραφόμενο αδιέξοδο «από το να συνειδητοποιήσει ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης το κακό που ήδη έχει κάνει με τις επιλογές του και τα προσωπικά σχέδιά του και να πάρει τη γενναία απόφαση να θέσει εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και να ιδρύσει ένα νέο κόμμα, όπως το θέλει».

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συνεχίζονται οι μάχες στο Χάρκοβο- Στο Κίεβο η Μπέρμποκ

Γερμανία: Στο εδώλιο για το ακροδεξιό σχέδιο πραξικοπήματος

Γραφεία ενδοοικογενειακής βίας σε κάθε νομό της Ελλάδας

ΚΚΕ: Πρόκληση οι εξαγγελίες Μητσοτάκη για το μετρό Θεσσαλονίκης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα