ΑΘΗΝΑ
02:16
|
08.09.2024
Η συνάντησή τους ενισχύει τους φόβους ότι η σφοδρή σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς θα μπορούσε να προκαλέσει την εξάπλωση του πολέμου.
Οι ηγέτες της Χεζμπολάχ, της Χαμάς και της Ισλαμικής Τζιχάντ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο επικεφαλής της σιιτικής οργάνωσης του Λιβάνου, Χεζμπολάχ, συναντήθηκε με υψηλόβαθμους επικεφαλής της Χαμάς και της Ισλαμικής Τζιχάντ, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο της Χεζμπολάχ al-Manar TV, σημειώνοντας ότι αυτοί αξιολόγησαν τι πρέπει να κάνει η συμμαχία τους για «να επιτύχει μια πραγματική νίκη για την αντίσταση» στη Γάζα.

Στη συνάντηση μετείχαν ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ Σάγεντ Χάσαν Νασράλα, ο αναπληρωτής επικεφαλής της Χαμάς Σάλεχ αλ Αρούρι και ο επικεφαλής του Ισλαμικού Τζιχάντ Ζιάντ αλ Ναχάλα, πρόσθεσε το al-Manar.

«Η συνάντηση εκτίμησε τις θέσεις που έχει εκφράσει η διεθνής κοινότητα και το τι θα κάνει ο άξονας της αντίστασης», αναφερόμενο το al-Manar στη συμμμαχία του Ιράν, τους Παλαιστίνιους, τη Συρία, και τη Χεζμπολάχ.

Η συνάντησή τους ενισχύει τους φόβους ότι η σφοδρή σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς θα μπορούσε να προκαλέσει την εξάπλωση του πολέμου σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

ΔΕΘ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το γερμανικό περίπτερο

Νέα Αριστερά: Ο Κασσελάκης έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα τραμπικό μόρφωμα

Το Ιράν ολοκληρώνει την αποστολή βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα