ΑΘΗΝΑ
15:04
|
03.05.2024
Το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA αποκάλεσε την επίθεση τρομοκρατική με στόχο αμάχους.
Υλικές ζημιές σε σπίτι Σύρων αμάχων μετά τη νέα ισραηλινή επίθεση
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε νέα αεροπορική επιδρομή προχώρησε απόψε το Ισραήλ βομβαρδίζοντας κατοικημένες περιοχές της πόλης Αλ Ραμπία στην επαρχία Χάμα με αποτέλεσμα το θάνατο τριών πολιτών,  τον τραυματισμό ισάριθμων άλλων και σοβαρές υλικές ζημιές σε σπίτια.

Το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA χαρακτήρισε την επίθεση «τρομοκρατική» σημειώνοντας πως εξαπολύθηκε με μη επανδρωμένο αεροπλάνο (drone) που κατά Σύρους αστυνομικούς αξιωματούχους εκτοξεύτηκε από τρομοκρατικές οργανώσεις της Αλ Κάιντα και του Ισλαμικού Κράτους στην επαρχία Ιντλίμπ βάλλοντας συνοικίες της πόλης Αλ Ραμπία με αρκετούς όλμους.

Πηγή στην αστυνομική διεύθυνση της επαρχίας Χάμα ανέφερε πως «οι τρομοκρατικές οργανώσεις εκτόξευσαν επίσης τρεις ρουκέτες σε κατοικημένες γειτονιές στο χωριό Ναούρ Σάθα».

Χτες, το συριακό υπουργείο Εξωτερικών σχολιάζοντας προηγούμενες επιθέσεις του Ισραήλ στη χώρα τις χαρακτήρισε τρομοκρατικές προσθέτοντας ότι όποιος επιδιώκει να διευρύνει το μέγεθος αυτού του συνεχιζόμενου πολέμου σε βάρος αθώων πολιτών «ασκεί ισραηλινό φασισμό» που επιδιώκει την επιβολή του σχεδίου του «Μεγάλου Ισραήλ» και της εξάλειψης κάθε διεθνούς προσπάθειας να τερματιστεί η σιωνιστική κατοχή αραβικών εδαφών».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γερμανία: Κατηγορεί τη Ρωσία για κυβερνοεπίθεση κατά του κυβερνώντος κόμματος

Υεμένη: Προσφέρουν σπουδές στους αποβλημένους φιλοπαλαιστίνιους φοιτητές

ΟΗΕ: Θα χρειαστούν 80 χρόνια για την ανοικοδόμηση της Γάζας

Ημέρες παθών και θαυμάτων στην αγορά εργασίας (της αναλήψεως στα ΑΤΜ για αυξήσεις και Δώρα)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα