ΑΘΗΝΑ
06:05
|
05.05.2024
Κι αν οι νεκροί της Γάζας είναι πολλοί, ο κ. Καιρίδης έχει τους Ισραηλινούς τουρίστες!
Καιρίδης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο κυνισμός των υπουργών και των βουλευτών της ΝΔ απέναντι στον ανθρώπινο πόνο και την καθημερινή σφαγή των άμαχων Παλαιστινίων στη Γάζα δεν έχει όρια. Νέα απαράδεκτη δήλωση, που αποδεικνύει τον οικονομικό κυνισμό και όφελος της κυβέρνησης, ήρθε δια στόματος του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρη Καιρίδη.

Τη στιγμή που μανάδες κλαίνε πάνω από τα άψυχα σώματα των παιδιών τους, ο κ. Καιρίδης τονίζει με υπερηφάνεια, ότι την Ελλάδα επισκέπτονται Ισραηλινοί τουρίστες, οι οποίοι μένουν σε ξενοδοχεία, ενώ διακρίνεται μεγάλη αύξηση στις αιτήσεις της Golden Visa.

Να τονίσουμε εδώ, ότι ο κ. Καιρίδης είναι υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου με ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό στα παραπάνω λεγόμενά του και την ευαισθησία που οφείλει να έχει το συγκεκριμένο υπουργείο.

Ο ίδιος συνέχισε τον παράλογο λόγο του υπογραμμίζοντας, ότι στην Ελλάδα δεν έχει εισέρθει κανένας Παλαιστίνιος, εν αντιθέσει με τους Ισραηλινούς, οι οποίοι περνούν από τα τουρκικά παράλια προς την Δωδεκάνησο, είτε τουρίστες είτε διπλωμάτες, για να βρουν ασφάλεια από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

Οι χιλιάδες νεκροί στη Γάζα όχι μόνο αφήνουν παντελώς αδιάφορο τον Έλληνα υπουργό, κ. Καιρίδη, αλλά ακόμα χειρότερα τους παραλληλίζει με το οικονομικό όφελος της Ελλάδας, καθώς όσο συνεχίζεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, τόσο περισσότεροι Ισραηλινοί τουρίστες θα έρχονται στην Ελλάδα και θα αφήνουν τα λεφτάκια τους!!

Ο ίδιος δεν δίστασε να τονίσει, ότι το αεροδρόμιο Αθηνών αποτελεί κόμβο για τους Ισραηλινούς, παραθέτοντας ακόμα μια φορά τη στάση της κυβέρνησης υπέρ του Ισραήλ στον πόλεμο καθώς και το δικαίωμά του για αυτοάμυνα κατά της Χαμάς, σκοτώνοντας βέβαια χιλιάδες άμαχους, βομβαρδίζοντας νοσοκομεία και σχολεία.

Αλλά τι μας νοιάζουν αυτά; Ο τουρισμός της Ελλάδας να αυξάνεται και όλα καλά…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Σαντίκ Καν επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη θητεία

Κουτσούμπας: Το τέλος του Γολγοθά, η Ανάσταση, βρίσκεται στα δικά μας χέρια

Ανδρουλάκης: Την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Ιαπωνία: Απογοήτευση για τα σχόλια του Τζο Μπάιντεν περί ξενοφοβικών ασιατικών κρατών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα