ΑΘΗΝΑ
22:01
|
14.06.2024
Διαπιστώθηκαν σοβαρές ανεπάρκειες, σύμφωνα με τα κανονιστικά επιτρεπόμενα επίπεδα στατικής επάρκειας σε στάδιο, γυμναστήριο και κολυμβητήριο.
Στάδιο Αλκαζάρ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοίνωσε απόψε την αναστολή λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων που έχει στο Αλκαζάρ μετά από απόφαση της διοίκησης του ΕΑΚ Λάρισας, αποδεικνύοντας, και μετά από αυτή την εξέλιξη, την πλήρη εγκατάλειψη σημαντικών αθλητικών χώρων στην περιφέρεια της χώρας.

Αφορμή έδωσαν τα συμπεράσματα του δευτέρου σταδίου της μελέτης, στα οποία διαπιστώθηκαν σοβαρές ανεπάρκειες, σύμφωνα με τα κανονιστικά επιτρεπόμενα επίπεδα στατικής επάρκειας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ, στο Κλειστό Κολυμβητήριο και στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Το κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ

Στην ανακοίνωση της η Διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Λάρισας καταλήγει:

«Η Υπηρεσία μας έχει ζητήσει από τις τεχνικές Υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού , την αποστολή κλιμακίου προκειμένου να ελεγχθεί η δυνατότητα μερικής χρήσης των εγκαταστάσεων, όπως επίσης και την άμεση ολοκλήρωση της μελέτης στατικών επεμβάσεων και την εφαρμογή αυτών, με στόχο την άμεση απόδοση τους, με ασφάλεια.

Το κλειστό κολυμβητήριο του Αλκαζάρ

Συμμεριζόμαστε την αναστάτωση στην αθλητική οικογένεια, όμως είναι κατανοητό ότι πρέπει να λειτουργήσουμε με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια αθλητών, αθλουμένων και φιλάθλων».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κυρώσεις των ΗΠΑ στην ισραηλινή εξτρεμιστική ομάδα Tzav 9

Συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα για τη μαύρη επέτειο από το ναυάγιο στην Πύλο

Τουρκία: Σημαντική η επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής Χάλκης

Το ρωσικό υποβρύχιο Kazan στη Βόρεια Κούβα, το αμερικανικό USS Helena στη Νότια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα