ΑΘΗΝΑ
00:24
|
07.05.2024
Ο Δήμαρχος ερευνάται για το αδίκημα της διέγερσης διάπραξης εγκλημάτων-Η Κατερίνα Τασσοπούλου, εκ των στόχων, του Δημάρχου μίλησε στο Κοσμοδρόμιο.
Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αυτεπάγγελτη προκαταρκτική έρευνα σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου για το αδίκημα της διέγερσης διάπραξης εγκλημάτων διέταξε η Εισαγγελία Βόλου μετά τη χυδαία λεκτική επίθεση του Δημάρχου σε βάρος δημοσιογράφων τοπικών μέσων ενημέρωσης. Ο ιστότοπος gegonota.news εκτιμά ότι η έρευνα της Εισαγγελίας είναι δεδομένη ενώ το magnesianews αφήνει ένα ερωτηματικό ως προς την εγκυρότητα της πληροφορίας.

Ο Αχιλλέας Μπέος επιτέθηκε προ δύο ημερών με σκαιούς χαρακτηρισμούς κατά των δημοσιογράφων Κατερίνας Τασσοπούλου και Δημήτρη Καρεκλίδη, για τους οποίους είπε ότι «δυσφημούν τον τόπο, που επανήλθε στην κανονικότητα». Τους αποκάλεσε μάλιστα «άπλυτους», όπως αναφέρει η ίδια η Κατερίνα Τασσοπούλου στο Κοσμοδρόμιο. Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Στην ίδια συνέντευξη Τύπου  ο κ. Μπέος έπλεξε το δικό του εγκώμιο, λέγοντας ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι εκείνος προσωπικά έφερε τον Βόλο στο προσκήνιο. «Εννέα χρόνια κλείνω ως Δήμαρχος. Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι τόσο η σημερινή δημοτική αρχή όσο και εγώ αγωνίστηκα, γιατί έτσι αισθάνθηκα, να φέρω τον Βόλο στο προσκήνιο, γιατί πριν από 14 χρόνια ήταν σε ένα σκοτάδι. Να γίνει νούμερο ένα προορισμός, να μιλά ο κόσμος για την πόλη του Βόλου, να είναι η πιο καθαρή και όμορφη πόλη στην Ελλάδα».

Με κοινή τους ανακοίνωση η ΠΟΕΣΥ και οι Ενώσεις Συντακτών (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΠΗΤ) εκφράζουν την συμπαράστασή τους στην Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕΕ) και παράλληλα ζητούν την παρέμβαση των δικαστικών αρχών.

Η επίθεση κατά δημοσιογράφων από το 14:50 στο βίντεο:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κάιρο: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση πυρός

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Καταδικάζουμε απερίφραστα την Ισραηλινή εντολή εκκένωσης της Ράφα

Νεμπένζια: Το δυτικό ενδιαφέρον για την ειρηνική χρήση του διαστήματος είναι υποκριτικό

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα