ΑΘΗΝΑ
08:11
|
14.05.2024
Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Παλαιστίνιων Κρατουμένων, εργάζεται για την υποστήριξη και την υπεράσπιση χιλιάδων Παλαιστινίων κρατουμένων που βρίσκονται στις ισραηλινές φυλακές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Γερμανίδα υπουργός Εσωτερικών, Νάνσι Φάζερ, αποφάσισε να αυξήσει τους περιορισμούς σε φιλοπαλαιστινιακές οργανώσεις που δρουν εντός της χώρας, συμπεριλαμβανομένου του Samidoun, ενός δικτύου που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση για τα δεινά των Παλαιστινίων κρατουμένων, με την Υπουργό να ισχυρίζεται ότι η οργάνωση διαδίδει «αντισημιτική προπαγάνδα», δηλώνοντας πως «Ο αντισημιτισμός δεν έχει θέση στη Γερμανία, θα τον πολεμήσουμε με όλη μας τη δύναμη».

Το Samidoun, γνωστό και ως Δίκτυο Αλληλεγγύης Παλαιστίνιων Κρατουμένων, εργάζεται για την υποστήριξη και την υπεράσπιση χιλιάδων Παλαιστινίων κρατουμένων που βρίσκονται αιχμάλωτοι στις ισραηλινές φυλακές.

Ακόμα, η υπουργός ανακοίνωσε ότι θα απαγορεύσει «εντελώς» τις δραστηριότητες της Χαμάς. Η Χαμάς είχε ήδη χαρακτηριστεί ως «τρομοκρατική» οργάνωση στη Γερμανία, γεγονός που καθιστά την δήλωση περίεργη, καθώς δεν διευκρινίζει τι υποδηλώνει ο όρος «εντελώς».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στη Θράκη σήμερα Μητσοτάκης-Κασσελάκης

76 χρόνια Νάκμπα: Εκδήλωση των εργατικών σωματείων στο Μοναστηράκι

Παλαιστίνη: Ο παραλογισμός του πολέμου και το φως στο σκοτάδι

Ολονυχτία για τη Γάζα-Αντίσκηνα στα Προπύλαια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα