ΑΘΗΝΑ
01:34
|
16.07.2024
Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Παλαιστίνιων Κρατουμένων, εργάζεται για την υποστήριξη και την υπεράσπιση χιλιάδων Παλαιστινίων κρατουμένων που βρίσκονται στις ισραηλινές φυλακές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Γερμανίδα υπουργός Εσωτερικών, Νάνσι Φάζερ, αποφάσισε να αυξήσει τους περιορισμούς σε φιλοπαλαιστινιακές οργανώσεις που δρουν εντός της χώρας, συμπεριλαμβανομένου του Samidoun, ενός δικτύου που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση για τα δεινά των Παλαιστινίων κρατουμένων, με την Υπουργό να ισχυρίζεται ότι η οργάνωση διαδίδει «αντισημιτική προπαγάνδα», δηλώνοντας πως «Ο αντισημιτισμός δεν έχει θέση στη Γερμανία, θα τον πολεμήσουμε με όλη μας τη δύναμη».

Το Samidoun, γνωστό και ως Δίκτυο Αλληλεγγύης Παλαιστίνιων Κρατουμένων, εργάζεται για την υποστήριξη και την υπεράσπιση χιλιάδων Παλαιστινίων κρατουμένων που βρίσκονται αιχμάλωτοι στις ισραηλινές φυλακές.

Ακόμα, η υπουργός ανακοίνωσε ότι θα απαγορεύσει «εντελώς» τις δραστηριότητες της Χαμάς. Η Χαμάς είχε ήδη χαρακτηριστεί ως «τρομοκρατική» οργάνωση στη Γερμανία, γεγονός που καθιστά την δήλωση περίεργη, καθώς δεν διευκρινίζει τι υποδηλώνει ο όρος «εντελώς».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

ΔΑΚΕ προς Μενδώνη: Να ακυρωθεί ο διαγωνισμός που φέρει υπογραφή κατηγορούμενης στο κύκλωμα εκβιαστών

Η -διορισμένη από την υπουργό- πρόεδρος της Επιτροπής του διαγωνισμού για την παραχώρηση του ελέγχου των εισόδων στην Ακρόπολη, βρίσκεται προφυλακισμένη, για την υπόθεση εκβιασμών.
ΣΥΝΑΦΗ

Να ποιον διάλεξε για υποψήφιο Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ ο Τραμπ

Η Γάζα στο επίκεντρο συνάντησης Μπλίνκεν με Χανέγκμπι και Ντέρμερ

Τα 5 ερωτήματα του BBC για την απόπειρα δολοφονίας Τραμπ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Από την Παλαιστίνη στο Παρίσι με σημαία την Αντίσταση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα