ΑΘΗΝΑ
02:55
|
20.09.2024
Συνεχίζει τις επαφές με τον Επίτροπο Οικονομίας, των πρόεδρο της LIBE και τους επικεφαλείς των Πρασίων και της Ομάδας της Αριστεράς.
Για δεύτερη μέρα στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασελάκης, ο οποίος ξεκίνησε το πρόγραμμα της επίσκεψής του, χθες Τρίτη, συνάντηση με τους ευρωβουλευτές του κόμματος Κώστα Αρβανίτη, Πέτρο Κόκκαλη, Ελένη Κουντουρά και Δημήτρη Παπαδημούλη.

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στη συνάντηση συζητήθηκαν οι ευρωπαϊκές πτυχές των πολιτικών προτάσεων του κόμματος και της κριτικής στην κυβέρνηση, η στενότερη συνεργασία με την κοινοβουλευτική ομάδα, καθώς και η καμπάνια του κόμματος ενόψει των ευρωεκλογών.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, την επόμενη περίοδο αναμένεται να πραγματοποιηθεί εκδήλωση επισκόπησης των πρωτοβουλιών στις οποίες έχει προβεί η ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ δημιουργήθηκε και ομάδα – σύνδεσμος μεταξύ του κόμματος  και της ευρωομάδας.

Σήμερα, Τετάρτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα έχει σειρά συναντήσεων με: 

-Τον Επίτροπο Οικονομίας και πρώην Πρωθυπουργό Ιταλίας, Πάολο Τζεντιλόνι

-Τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ισπανίας, Χουάν Φερνάντο Λόπες Αγκιλάρ

-Τον Πρόεδρο της Ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο, Φιλίπ Λάμπερτς

-Τους συμπροέδρους της Ομάδας της Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο Μάρτιν Σίρντεβαν και Μανόν Όμπρι και ευρωβουλευτές της Ομάδας

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Η Ε.Ε. θα δώσει 10 δισ. ευρώ στους πλημμυροπαθείς της κεντρικής Ευρώπης

Πόντιος Πιλάτος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ο Στόλτενμπεργκ

Δημοσκόπηση MRB: Νίκη Κασσελάκη αλλά στην πέμπτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα