ΑΘΗΝΑ
07:14
|
09.05.2024
Σε ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 εκθειάζεται ο πολιτικός λόγος που άρθρωσε δημοσίως με την προηγούμενη ιδιότητα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.
Κλέων Γρηγοριάδης,
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου του ΜέΡΑ25 ανέλαβε από σήμερα ο έως πρότινος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος  του κόμματος, Κλέωνας Γρηγοριάδης.

Σε ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 αναφέρεται ο πολιτικός λόγος που άρθρωσε δημοσίως με την προηγούμενη ιδιότητά του ο Κλέωνας Γρηγοριάδης με την επισήμανση πως ήταν πολιτικός λόγος «ειλικρινής, γενναίος, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος» που του έφερε «ως παράσημο τιμής «τις μηνύσεις της ολιγαρχίας».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται:

«Σήμερα, σε  μια περίοδο που η ενότητα της Αριστεράς είναι το ζητούμενο, σε μια περίοδο που το ΜέΡΑ25 έχει αναλάβει την πρωτοβουλία έναρξης του διαλόγου μέσω του φόρουμ http://aristera.eu, ο Κλέωνας Γρηγοριάδης αναλαμβάνει καθήκοντα εκπροσώπου του κόμματος, σηματοδοτώντας το αγωνιστικό υπόβαθρο και την ξεκάθαρη τοποθέτηση υπέρ των πολλών – απέναντι στους λίγους, που απαιτεί η Αριστερά για να είναι τέτοια».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Η Αντιφασιστική Νίκη συνεχίζει να εμπνέει τους λαούς, λέει το ΚΚΕ

Τον Ιμάμογλου συνάντησε σήμερα ο Δήμαρχος Αθηναίων

Τουρκική NAVTEX στο κεντρικό Αιγαίο πριν την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Άγκυρα

Οι ΗΠΑ χάνουν σε επιρροή και λάμψη υπερδύναμης…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα