ΑΘΗΝΑ
10:36
|
03.05.2024
Σήμερα 11 Νοεμβρίου στη 1μμ, στο Studio New Star Art Cinema για μια συζήτηση ενόψει της παλλαϊκής διαδήλωσης της 17ης Νοέμβρη.
Αντιιμπεριαλιστικός Συντονισμός για την ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κάλεσμα συμμετοχής στη συνέλευση της δεύτερης ανοιχτής ολομέλειάς του απευθύνει ο Αντιιμπεριαλιστικός Συντονισμός για την ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ενόψει της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, στις 17 Νοέμβρη. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 11/11, στη 1μμ, στο Studio New Star Art Cinema (Σταυροπούλου 33, Αθήνα). Με σύνθημα «Όλη η Γη, Πολυτεχνείο» η συζήτηση θα κινηθεί γύρω από την επικαιρότητα ενός πλανήτη με πολλά ανοιχτά μέτωπα που οφείλει να αντισταθεί απέναντι στον ευρωνατοϊκό άξονα και τα πλοκάμια της νεοαποικιοκρατίας.

Ειδικότερα, το κάλεσμα του Αντιιμπεριαλιστικού Συντονισμού για την ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ αναφέρει:

Ο πλανήτης φλέγεται. Η έναρξη της ρωσο-νατοϊκής σύγκρουσης τον Φλεβάρη του 2022, η υποχώρηση του ευρωνατοϊκού άξονα με αιχμή του το Ναζιστικό Καθεστώς του Κιέβου, ανοίγει τον δρόμο στο ξέσπασμα εθνικοαπελευθερωτικών και αντιιμπεριαλιστικών αντιστάσεων από άκρη σε άκρη της γης.
Οι αφρικανικοί λαοί αμφισβητούν την παντοδυναμία του Γαλλικού Ιμπεριαλισμού και δημιουργούν όρους ανεξαρτησίας από την νεοαποικιοκρατία. Ο παλαιστινιακός λαός, με αιχμή μια μετωπικά οργανωμένη στρατιωτική επιχείρηση αμφισβήτησε και συνεχίζει να αμφισβητεί την παντοδυναμία του Σιωνιστικού-Κράτους Τρομοκράτη του Ισραήλ.
Σε μία τέτοια περίοδο, η δεύτερη ανοιχτή ολομέλεια- συνέλευση του Αντιιμπεριαλιστικού Συντονισμού αποκτά επίκαιρο χαρακτήρα για την οργάνωση της πάλης για τη ήττα του ΝΑΤΟ, την δημιουργία μαζικού δυναμικού αντιιμπεριαλιστικού κινήματος που να σαμποτάρει στην πράξη την ολόπλευρη στήριξη της συνεργαζόμενης με τον ιμπεριαλιστικό άξονα ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε. κυβέρνησης και ολιγαρχίας. Και ακριβώς σε μια τέτοια συνθήκη, το σύνθημα «ΟΛΗ Η ΓΗ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ», μπροστά στα 50 χρόνια από την λαϊκή, αντιφασιστική και αντιιμπεριαλιστική εξέγερση του Πολυτεχνείου, αποκτά χαρακτήρα πραγματικής και ουσιαστικής μεταφοράς στις σημερινές ανάγκες της αντιιμπεριαλιστικής πάλης του λαού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Eurovision: Θα αφαιρέσουν παλαιστινιακές σημαίες και σύμβολα από τους θεατές

Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά Μητσοτάκη και άλλων πολιτικών

Πρωτοβουλία Πανεπιστημιακών ΑΠΘ-ΠΑΜΑΚ: Οι φοιτητές υπερασπίζονται το δικαίωμα των Παλαιστινίων για ζωή

Η διακοπή των σχέσεων Τουρκίας-Ισραήλ και τι μπορεί να σημαίνει

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα