ΑΘΗΝΑ
21:09
|
03.05.2024
Ο Γιάννης Στεφανάκος ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός του Kosmos.
Γιάννης Στεφανάκος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πέθανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Kosmos Γιάννης Στεφανάκος, μια εβδομάδα πριν συμπληρώσει τα 57 του χρόνια. Η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά το περασμένο Σάββατο (11/11), βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά, τους φίλους και συναδέλφους του.

Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, στις 10:30, στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, Ναός Αγ. Κωνσταντίνου.

Ανακοίνωση της ΕΡΤ-Kosmos:

Ο Γιάννης Στεφανάκος, ο “Prof” όπως τον αποκαλούσαν χαϊδευτικά, ήταν ένας παραγωγός που πλούτιζε με τις γνώσεις και την αγάπη που είχε για αναρίθμητα μουσικά είδη, τον ήχο του Kosmos.

Ήταν πιστός ακροατής του Kosmos από την πρώτη ημέρα που ο σταθμός βγήκε στον αέρα και συνεργάτης από το 2020. Παρουσίαζε την εβδομαδιαία εκπομπή “Ζουρ Φιξ“, ενώ μεγάλη ήταν και η συμβολή του στο Kosmos Jazz, το ιντερνετικό ραδιόφωνο του ERTεcho. Ξεχώριζε για το χιούμορ, τη συναδελφικότητά του, αλλά και για την απίστευτη ευρυμάθειά του.

Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του.

«Με έναν λυγμό βαθύ αλλά και με την ανάμνηση του δικού του όμορφου γέλιου τον αποχαιρετούμε χωρίς να έχουμε ακόμα προλάβει να συνειδητοποιήσουμε πόσο θα λείψει σε όλους μας. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους δικούς του, στον αγαπημένο του γιο, τον Μιχάλη και την κυρα-Ζωγραφιά, όπως την φώναζε, την μητέρα του. Αντίο Γιάννη μας», αναφέρει σε ανακοίνωση το Kosmos.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μήνυμα της ΕΣΗΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου στις 3 Μαΐου

Ιρανικές αντιδράσεις για ρεπορτάζ του BBC με αφορμή τον φόνο έφηβης διαδηλώτριας

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Πέθανε ο ηθοποιός Μπράιαν ΜακΚάρντι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα