ΑΘΗΝΑ
11:55
|
02.05.2024
Οι δηλώσεις του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, περί μελλοντικής αύξησης των ορίων ηλικίας, δεν έγιναν τυχαία, λέει ο αρμόδιος τομεάρχης, Γιώργος Γαβρήλος
«Kάποια στιγμή θα γίνει»
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προκάλεσαν οι δηλώσεις του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Πάνου Τσακλόγλου, σε τηλεοπτική εκπομπή το Σάββατο, ότι η μέσα στην επόμενη τριετία δεν πρόκειται να δούμε αύξηση στα όρια συνταξιοδότησης αλλά ότι αυτό «κάποια στιγμή θα γίνει».

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως οι πρόσφατες δηλώσεις του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Τσακλόγλου περί μελλοντικής αύξησης των ορίων ηλικίας, δεν έγιναν τυχαία. Η ΝΔ κυβερνά, όχι υλοποιώντας το προεκλογικό πρόγραμμα που υποσχέθηκε στους πολίτες, αλλά βάσει της κρυφής ατζέντας που έχει ως στόχο να ολοκληρώσει μέχρι το τέλος της θητείας της», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Γαβρήλος.

Και συνεχίζει: «Η τακτική είναι γνωστή: Υπουργοί και Υφυπουργοί με “τυχαίες” δηλώσεις, που μετά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος “δήθεν” διαψεύδει, ανοίγουν ένα- ένα τα καυτά ζητήματα για την κοινωνία και την Οικονομία: Φορολογικό νομοσχέδιο– τσεκούρι για τους ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίους. Δηλώσεις κ. Γεωργιάδη περί οριζόντιας περικοπής των δικαιωμάτων των εργαζομένων και συνταξιούχων, και τώρα η προαναγγελία Τσακλόγλου ότι στο τέλος της τριετίας η kυβέρνηση έχει την δυνατότητα να αυξήσει τα όρια συνταξιοδότησης».

«Μνημονιακές πολιτικές, σε καιρό “δήθεν” κανονικότητας, με στόχο την εξόντωση των εργαζομένων και την φτωχοποίηση μεγάλων στρωμάτων της κοινωνίας, την ώρα που λίγοι και εκλεκτοί δεν ελέγχονται για την αισχροκέρδεια, την καταπάτηση της εργασιακής νομοθεσίας, τον υπέρογκο πλουτισμό», καταλήγει ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πεσκόφ: Καμιά ειρήνη με τους όρους του Ζελένσκυ

Έρευνα κατά του IDF για δολοφονίες παιδιών στη Δυτική Όχθη

Πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Αποφυλάκιζεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα