ΑΘΗΝΑ
10:14
|
03.05.2024
Το ποσοστό προτίμησης που απολαμβάνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, το οποίο δείχνει να επωφελείται από τις διασπαστικές τάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι χαμηλό καθώς πιάνει μόλις το 16%.
Ψηφοφόρος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η νέα δημοσκόπηση της εταιρίας Opinion Poll που παρουσιάστηκε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Action 24, φέρνει για πρώτη φορά το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη δεύτερη θέση προτίμησης των ψηφοφόρων μετά από περίπου 11 χρόνια.

Ωστόσο, ακόμη και έτσι,  το ποσοστό προτίμησης που απολαμβάνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, το οποίο δείχνει να επωφελείται από τις διασπαστικές τάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι χαμηλό καθώς πιάνει μόλις το 16%.

Ειδικότερα,  η ΝΔ παραμένει πρώτη με 38,5%, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 16%, ο ΣΥΡΙΖΑ περιορίζεται στο 14,7% και το ΚΚΕ καταγράφεται στο 10,6%.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το 28,3% δηλώνει πολύ ή αρκετά ικανοποιημένο  και ότι περίπου ένας στους τρεις δηλώνει «λίγο ικανοποιημένος», πράγμα που υποδηλώνει ότι η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών δεν στέκεται απέναντι από την κυβέρνηση.

Επίσης, το 50% δηλώνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ «θα συνεχίσει να χάνει δυνάμεις», το 39% πως «μπορεί να μπει σε ανοδική τροχιά». Δεν γνωρίζω/δεν απαντώ δηλώνει το 11%. Επιπλέον το 50% των ερωτηθέντων εκτιμά πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξακολουθεί να χάνει δυνάμεις.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πρωτοβουλία Πανεπιστημιακών ΑΠΘ-ΠΑΜΑΚ: Οι φοιτητές υπερασπίζονται το δικαίωμα των Παλαιστινίων για ζωή

Η διακοπή των σχέσεων Τουρκίας-Ισραήλ και τι μπορεί να σημαίνει

Και στο Μεξικό ξεσηκώνονται οι φοιτητές για το έγκλημα στη Γάζα

Εργατική Πρωτομαγιά με 191 νεκρούς εν ώρα εργασίας στην Ιταλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα