ΑΘΗΝΑ
07:41
|
28.04.2024
Το ΚΚΕ στην ανακοίνωσή καταδικάζει την απόφαση σε βάρος της Τούμα-Σουλεϊμάν επισημαίνοντας πως η ισραηλινή κυβέρνηση προκαλεί στη Γάζα λουτρό αίματος.
ΚΚΕ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την απόφαση απομάκρυνσης της Ισραηλινής βουλευτή Άϊντα Τούμα – Σουλειμάν, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του Κομμουνιστικού Κόμματος Ισραήλ από την Επιτροπή Ηθικής της ισραηλινής βουλής (Κνέσετ) για δύο μήνες με περικοπές στην αποζημίωσή της κατήγγειλε απόψε με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ στην ανακοίνωσή καταδικάζει την απόφαση σε βάρος της Τούμα-Σουλεϊμάν επισημαίνοντας πως η ισραηλινή κυβέρνηση «δήθεν  στο όνομα της αυτοάμυνας» προκαλεί ποτάμια αίματος τον τελευταίο  μήνα στη Γάζα.

Τονίζει επίσης πως η κυβέρνηση του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου, έχει ήδη απαγορεύσει τις δημόσιες εκδηλώσεις ενάντια στη σφαγή του λαού της Παλαιστίνης και επιδιώκει να επιβάλλει σιωπητήριο και στους βουλευτές, για μια δολοφονική πολιτική κατά του λαού της Παλαιστίνης, που πληρώνει και ο λαός του Ισραήλ.

Οι βουλευτές Άϊντα Τούμα – Σουλειμάν και Όφερ Κασίφ

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ καταλήγει: «Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας με τους συντρόφους βουλευτές Άϊντα Τούμα – Σουλειμάν και Όφερ Κασίφ, μέλη του ΠΓ του ΚΚ Ισραήλ καθώς και σε όλους τους αγωνιστές στο Ισραήλ, που παλεύουν για το δίκιο και την ειρήνη και δέχονται ως απάντηση την καταστολή και τον αυταρχισμό».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Βελόπουλος: Προσβλητικές οι δηλώσεις Μητσοτάκη για καλές θέσεις εργασίας και υψηλές αμοιβές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα