ΑΘΗΝΑ
16:48
|
02.05.2024
25 και 26 Νοεμβρίου αγωνιστικές δράσεις και δρώμενα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας τιμά την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών στις 25 Νοέμβρη και διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Ημερίδα με θέμα «Αγωνιζόμαστε ενάντια σε κάθε μορφή βίας κατά των γυναικών στην εργασία, στην εκπαίδευση, στην οικογένεια, ενάντια στη βία των ιμπεριαλιστικών πολέμων και της προσφυγιάς». Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοέμβρη στη Νομική Σχολή της Αθήνας στο Αμφιθέατρο 1 (είσοδος από οδό Σίνα) με ώρα έναρξης 10 π.μ. και ώρα λήξης 5.30 μ.μ. (ώρα προσέλευσης 9.30 π.μ.). Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν με παρεμβάσεις τους εργατικά σωματεία, ενώσεις αυτοαπασχολουμένων, φοιτητικοί σύλλογοι, σύλλογοι και γονείς ΑμεΑ.
  • Παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής με πορεία από τη Νομική στις 25.11.23 στις 6.00 μ.μ. μετά το πέρας της Ημερίδας για να επιδοθεί ψήφισμα.
  • Προβολή της ταινίας της Παλαιστίνιας σκηνοθέτη Mai Masri «3.000 νύχτες» την Κυριακή 26 Νοέμβρη στον κινηματογράφο «STUDIO» (οδός Σταυροπούλου 33 πλ. Αμερικής Αθήνα) στις 11.30 π.μ. Θα χαιρετήσει ο Πρέσβης της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, Γιούσεφ Ντόρκχομ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα