ΑΘΗΝΑ
00:53
|
16.05.2024
Διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα την περίοδο 2015-2018, ο γνωστός δημοσιογράφος, έστειλε σχετική επιστολή στη γραμματέα του Κόμματος.
και ο πρώην διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα 24ωρο μετά την αποχώρηση 57 στελεχών της «ομάδας Αχτσιόγλου» από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τον ίδιο δρόμο, όπως και ο έτερος γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Κυρίτσης, ακολούθησε και ο πρώην διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα (2015-2018), Άγγελος Τσέκερης.

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διευθυντής της εφημερίδας «Αυγή» έστειλε σχετική επιστολή σήμερα στη Γραμματέα του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή του.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Η δήλωση “η εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε με Τσακαλώτους και Κατρούγκαλους έχει λήξει” είναι βαθύτατα προσβλητική για τον Τσίπρα. Αλλά αν ο Τσίπρας δεν ενοχλείται, εμένα μου περισσεύει. 🐟 Είναι επίσης προσβλητική για όλο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που στήριξε την κυβέρνηση 2015 – 2019 μέσα σε καταιγισμό επιθέσεων μισους από τα δεξιά, από τα αριστερά και από τα μέσα. Κάθε μέρα και για κάθε θέμα.», σημείωνε χθες σε άλλη ανάρτησή του ο γνωστός δημοσιογράφος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Επίθεση της Χεζμπολάχ σε βάση του Ισραήλ σε βάθος 35 χιλιομέτρων

Όχι στον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα είπαν απόψε χιλιάδες πολίτες στην Αθήνα

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Φίτσο μετά την πολιιτκή δολοφονική απόπειρα

Στα τηλέφωνα με Μπλίνκεν και Ισμαήλ Χανίγια ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα