ΑΘΗΝΑ
23:11
|
02.03.2024
Ο 32χρονος γιος του πρωθυπουργού του Ισραήλ αναγκάστηκε να επιστρέψει στη χώρα του μετά τις παρατεταμένες διακοπές στο Μαϊάμι.
Γιαΐρ Νετανιάχου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μερικοί νεαροί Ισραηλινοί είναι «πιο ίσοι» από τους άλλους. Ιδιαίτερα εάν πρόκειται για υιό πρωθυπουργού.

Στην περίπτωσή μας έχουμε να κάνουμε με έναν εκ των τριών υιών του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου: Τον 32χρονο Γιαΐρ Νετανιάχου, οι παρατεταμένες διακοπές του οποίου στο εξωτερικό Μαϊάμι των ΗΠΑ (από τον περασμένο Απρίλιο) προκάλεσαν εύλογα σάλο στην ισραηλινή κοινωνία.

Ο 32χρονος Γιαΐρ Νετανιάχου αναγκάστηκε μετά πολλά να επιστρέψει στο Ισραήλ όχι βεβαίως για να υπηρετήσει στο στρατό στις πρώτες γραμμές του μετώπου στη Γάζα αλλά στην πιο ανώδυνη και ασφαλή θέση που θα μπορούσε να βρεθεί για την περίπτωσή του: μία θέση «εθελοντή» στο τηλεφωνικό κέντρο της οργάνωσης United Hatzalah που παρέχει δωρεάν υπηρεσίες υγείας και βοήθειας και λειτουργεί σε όλο το Ισραήλ.

Είναι σχεδόν αδύνατον η εξέλιξη να περάσει απαρατήρητη από τη μεγάλη πλειοψηφία του ισραηλινού λαού και δη από τους νεαρούς Ισραηλινούς που δεν έχουν υψηλές γνωριμίες και κλήθηκαν να υπηρετήσουν στο βρώμικο πόλεμο του Νετανιάχου στη Λωρίδα της Γάζσς, παρατώντας σπίτι, σπουδές και οικογένειες…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισπανία: Η αστυνομία διέλυσε συμμορία που διακινούσε πλαστά χαρτονομίσματα

Οι Συντηρητικοί κυριαρχούν στο κοινοβούλιο του Ιράν, στις εκλογές της συνέλευσης

«Συνταγματικός» ολοκληρωτισμός

Η Γάζα δέχεται την πρώτη αεροπορική ρίψη αμερικανικής ανθρωπιστικής βοήθειας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα