ΑΘΗΝΑ
23:14
|
27.02.2024
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανέφερε ότι «με αυτό το νομοσχέδιο, η κυβέρνηση δεν θα πιάσει τη φοροδιαφυγή».
Θανάσης Γλαβίνας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κριτική στο φορολογικό νομοσχέδιο που φέρνει στη Βουλή η κυβέρνηση άσκησε σήμερα μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Θανάσης Γλαβίνας.

Ο Γλαβίνας υπενθύμισε πως το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ παρουσίαζε προεκλογικά τις θέσεις του για το φορολογικό και την αναλογική κατανομή των βαρών π.χ. με την αύξηση των μερισμάτων των εταιρειών και τη μείωση του αφορολόγητου στις γονικές παροχές από τις 800.000 ανά μέλος οικογένειας.

Ο Θανάσης Γλαβίνας

Ο Γλαβίνας παρατήρησε πως η Νέα Δημοκρατία αποκαλούσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ «φορομπήχτες». Τώρα που η Ν.Δ. «επιβαρύνει με φόρους άδικα σε πολλές περιπτώσεις, μας μιλάει για φορολογική συμμόρφωση» πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ανέφερε ότι «με αυτό το νομοσχέδιο, η κυβέρνηση δεν θα πιάσει τη φοροδιαφυγή». Τόνισε επίσης πως «καλλιεργεί μία κουλτούρα φοροαποφυγής ενώ η προσπάθεια πρέπει είναι προς την αντίθετη κατεύθυνση», επισημαίνοντας:

«Και ως προς τα μαχητά, ποιος θα δεχθεί να μπει στον έλεγχο; Έχουν στηθεί μηχανισμοί ώστε να ελέγχει το κράτος τους χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες και αυταπασχολούμενος που θα πουν “ναι, να μπω σε έλεγχο”. Κάθε οριζόντιο μέτρο δημιουργεί πάντα αδικίες και είναι προς τη λάθος κατεύθυνση».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πανστρατιά αγροτών στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής των υπουργών Γεωργίας της Ε.Ε. (upd)

Εκατοντάδες τρακτέρ από Βέλγιο, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία και Λουξεμβούργο έχουν κατακλύσει το κέντρο των Βρυξελλών. Έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό έξω από την Κομισιόν.
ΣΥΝΑΦΗ

Δεν απεργούν, τελικά, αύριο οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

Ο διευθύνων σύμβουλος της Kellogg’s είναι η σύγχρονη Μαρία Αντουανέτα

Δάνειο 60 δισ. δολαρίων αναζητά το Ισραήλ

Το φινλανδικό μοντέλο στράτευσης μελετά στο Ελσίνκι ο Δένδιας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα