ΑΘΗΝΑ
03:20
|
06.05.2024
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζήτησε παράλληλα να προχωρήσει η υλοποίηση των περιφερειακών συνεδρίων όπως και η συγκρότηση των ομάδων εργασίας.
Στέφανος Κασσελάκης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συστάσεις για την έγκαιρη πραγματοποίηση του κομματικού συνεδρίου έδωσε απόψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας πως αυτό θα πρέπει «να γίνει στην ώρα του» και παράλληλα να προχωρήσει η υλοποίηση των περιφερειακών συνεδρίων όπως και η συγκρότηση των ομάδων εργασίας.

Σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μίλησαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος ενημέρωσε ότι «οι αποχωρήσεις δεν θα φτάσουν ούτε τα 3.000 μέλη». Το ίδιο στέλεχος εκτίμησε πως από την ροή των παραιτήσεων δύσκολα θα ξεπεραστεί αυτός ο αριθμός, ενώ στις Νομαρχιακές Επιτροπές φαίνεται ότι στην συντριπτική πλειονότητά τους δεν υπάρχουν (κατά μέσο όρο) πάνω από πέντε αποχωρήσεις. «Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που ήταν εξ αρχής αναμενόμενες» ανέφερε.

«Συντροφικότητα, αποφασιστικότητα, υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα», ανέφεραν πηγές στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μεταφέροντας το κλίμα από τη συνεδρίαση, όπως αποτυπώθηκε στις τοποθετήσεις του προέδρου του κόμματος και των μελών της Πολιτικής Γραμματείας.

Συμπλήρωναν επίσης ότι «πρώτος μεταξύ ίσων», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άνοιξε τις εργασίες της ΠΓ χαρακτηρίζοντας τη συνεδρίαση περισσότερο σαν ανοιχτή συζήτηση ενός άτυπου πολιτικού κέντρου, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις με τα μέλη για τις χρεώσεις τους.

Διαδικτυακή έρευνα για τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ

Παράλληλα, σήμερα, ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ κάλεσε τα μέλη του κόμματος να συμμετάσχουν σε διαδικτυιακή δημοσκόπηση προκειμένου να γίνει μία πιο ουσιαστική γνωριμία και επικοινωνία.

«Με δουλειά, αθόρυβα αλλά συστηματικά, φτιάχνουμε τον νέο ΣΥΡΙΖΑ των μελών. Η γνώμη σου μετράει. Πάρε μέρος στη μεγάλη έρευνα του iSYRIZA, να γνωριστούμε ουσιαστικά, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Θα χρειαστούν λιγότερο από πέντε λεπτά» ανέφερε στην ανάρτησή του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποιες είναι οι ερωτήσεις
Στη διαδικτυακή έρευνα, τα μέλη καλούνται να απαντήσουν σε σειρά ερωτημάτων,όπως:
Ποιο ζήτημα σας απασχολεί περισσότερο στη καθημερινότητα σας αυτό το διάστημα;
Σε τι βαθμό εκτιμάτε πως οι δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εκφράζουν τις προτεραιότητές σας;
Τι πιστεύετε πως θα μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να κάνει καλύτερα;
Ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, σε ποιες δραστηριότητες θα σας ενδιέφερε να συμμετάσχετε;
Πόσο χρόνο μπορείτε να αφιερώνετε μηνιαίως στις δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ;
Ποιες ώρες θα σας εξυπηρετούσαν για να συμμετέχετε στις δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ;
Πόσο συχνά διαβάζετε τα newsletter του iSYRIZA;
Τι σας φαίνεται πιο χρήσιμο και ενδιαφέρον στην πλατφόρμα του iSYRIZA;
Τι θα θέλατε να κάνει ο iSYRIZA για να γίνει πιο χρήσιμος για τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ;
Η νέα ηγετική ομάδα θέλει να ακτινογραφήσει τις σκέψεις των πιο δραστήριων μελών του κόμματος και να τους εντάξει στη διαδικασία της παραγωγής πολιτικής
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κασσελάκης: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Ο Πούτιν συγχαίρει τους Ορθόδοξους Χριστιανούς την Κυριακή του Πάσχα

Νετανιάχου: Αν τελειώσει τώρα ο πόλεμος στη Γάζα, η Χαμάς θα παραμείνει στην εξουσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα