ΑΘΗΝΑ
19:06
|
02.05.2024
Για τον Μητσοτάκη αναφορικά με τους ελεύθερους επαγγελματίες δήλωσε πως « Αν θέλει να τους επιτίθεται, να ξέρει πως θυμούνται τις κούφιες υποσχέσεις του».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Εξοργιστικό» χαρακτήρησε η πρόεδρος του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, υποσχόμενη πως θα υψώσει «τοίχος προστασίας» για τους ελεύθερους επαγγελματίες απέναντι στο σχέδιο νόμου, το οποίο τους «στοχοποιεί και δαιμονοποιεί».

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής συμμετέχει προσωπικά στις εργασίες της αρμόδιας Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το φορολογικό νομοσχέδιο, που ξεκίνησε σήμερα 30 Νοεμβρίου, πραγματοποιώντας παρέμβαση για την κατεπείγουσα ψήφιση του Νομοσχεδίου, ενώ συναντήθηκε και με τους εκπροσώπους της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων.

«Υποδέχτηκα στη Βουλή τους εκπροσώπους της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, για το φορολογικό νομοσχέδιο, που ξεκινά να συζητείται σήμερα και που στοχοποιεί, δαιμονοποιεί και πλήττει ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους, ανθρώπους που δίνουν τη μάχη της επιβίωσης. Οι νέοι δικηγόροι, οι νέοι επιστήμονες, αλλά και οι επαγγελματίες, βιοτέχνες, οι απλοί άνθρωποι της προσπάθειας, είναι κομμάτι μαχόμενο της κοινωνίας. Και θα τους υπερασπιστώ. Αν ο κύριος Μητσοτάκης θέλει να τους επιτίθεται, να ξέρει πως θυμούνται τις κούφιες υποσχέσεις του» δήλωσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, προσθέτοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει «να ξέρει ότι η Πλεύση Ελευθερίας κι εγώ προσωπικά θα υψώσουμε τείχος προστασίας σε εκείνους που προσπαθεί να τους φορτώσει τις δικές του αμαρτίες… Γιατί είμαστε η φωνή κάθε βαλλόμενου, κάθε πληττόμενου, κάθε στοχοποιούμενου, στη Βουλή και στη ζωή».

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μιχαλολιάκος: Έφεση κατά της αποφυλάκισης ασκεί ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας

Μαινόμενος Ερντογάν για την δυτική υποκρισία στο θέμα της Παλαιστίνης

«Τουλάχιστον 51» οι νεκροί της σφαγής στο Σπίτι των Συνδικάτων της Οδησσού

Το δράμα στη Γάζα στο επίκεντρο της συνάντησης Μελόνι – Αμπντάλα Β’

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα