ΑΘΗΝΑ
20:58
|
02.03.2024
Για τον Μητσοτάκη αναφορικά με τους ελεύθερους επαγγελματίες δήλωσε πως « Αν θέλει να τους επιτίθεται, να ξέρει πως θυμούνται τις κούφιες υποσχέσεις του».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Εξοργιστικό» χαρακτήρησε η πρόεδρος του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, υποσχόμενη πως θα υψώσει «τοίχος προστασίας» για τους ελεύθερους επαγγελματίες απέναντι στο σχέδιο νόμου, το οποίο τους «στοχοποιεί και δαιμονοποιεί».

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής συμμετέχει προσωπικά στις εργασίες της αρμόδιας Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το φορολογικό νομοσχέδιο, που ξεκίνησε σήμερα 30 Νοεμβρίου, πραγματοποιώντας παρέμβαση για την κατεπείγουσα ψήφιση του Νομοσχεδίου, ενώ συναντήθηκε και με τους εκπροσώπους της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων.

«Υποδέχτηκα στη Βουλή τους εκπροσώπους της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, για το φορολογικό νομοσχέδιο, που ξεκινά να συζητείται σήμερα και που στοχοποιεί, δαιμονοποιεί και πλήττει ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους, ανθρώπους που δίνουν τη μάχη της επιβίωσης. Οι νέοι δικηγόροι, οι νέοι επιστήμονες, αλλά και οι επαγγελματίες, βιοτέχνες, οι απλοί άνθρωποι της προσπάθειας, είναι κομμάτι μαχόμενο της κοινωνίας. Και θα τους υπερασπιστώ. Αν ο κύριος Μητσοτάκης θέλει να τους επιτίθεται, να ξέρει πως θυμούνται τις κούφιες υποσχέσεις του» δήλωσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, προσθέτοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει «να ξέρει ότι η Πλεύση Ελευθερίας κι εγώ προσωπικά θα υψώσουμε τείχος προστασίας σε εκείνους που προσπαθεί να τους φορτώσει τις δικές του αμαρτίες… Γιατί είμαστε η φωνή κάθε βαλλόμενου, κάθε πληττόμενου, κάθε στοχοποιούμενου, στη Βουλή και στη ζωή».

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι Συντηρητικοί κυριαρχούν στο κοινοβούλιο του Ιράν, στις εκλογές της συνέλευσης

«Συνταγματικός» ολοκληρωτισμός

Σε εξέλιξη η Ιδρυτική Συνδιάσκεψη της Νέας Αριστεράς

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Να ενημερώσει η κυβέρνηση αν υπάρχουν όροι πώλησης των F-16 στην Τουρκία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα