ΑΘΗΝΑ
01:52
|
06.05.2024
Ήταν ανάμεσα στους ράπερ που είχαν υπογράψει την επιστολή για τον Παύλο Φύσσα και ζητούσαν την τιμωρία της Χρυσής Αυγής.
Σε ηλικία μόλις 38 ετών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε ηλικία μόλις 38 ετών έφυγε από τη ζωή ο δημοφιλής ράπερ Mo Skillz, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπέστη ανακοπή καρδιάς, χθες Παρασκευή.

Ο Δημοσθένης Ρούσος, όπως ήταν το κανονικό του όνομα, που το τελευταίο διάστημα ζούσε στην Κύπρο, ήταν γνωστός για τους στίχους τους, είχε κυκλοφορήσει πέντε στούντιο άλμπουμ και είχε κερδίσει πολυάριθμα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Greek Music Award για τον Καλύτερο Hip Hop Καλλιτέχνη το 2008.

Ήταν ανάμεσα στους ράπερ που είχαν υπογράψει την επιστολή για τον Παύλο Φύσσα και ζητούσαν την παραδειγματική τιμωρία και καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Γνωστός φίλαθλος του Ολυμπιακού, είχε γίνει ευρέως γνωστός έπειτα από το κομμάτι που είχε γράψει για τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή Τζιοβάνι, με τίτλο «Για πάντα στο λιμάνι», ο οποίος μάλιστα λάτρεψε τόσο πολύ το τραγούδι που το έβαλε ήχο κλήσης στο κινητό του. 

 Ήταν επίσης επιτυχημένος επιχειρηματίας και είχε την δική του δισκογραφική εταιρεία, την Organized Rhyme Records.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Απεβίωσε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

«Ο τρελός του χωριού»: Η σκοτεινή όψη της ελληνικής υπαίθρου μέσα σε μια φωτογραφία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα