ΑΘΗΝΑ
00:19
|
06.05.2024
Ζήτησε υπομονή, για άλλα ονόματα, μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις, τονίζοντας ότι δεν θα είναι ο μόνος.
Με δύο ευρωβουλευτές έχει απομείνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την στήριξή του στη νέα κοινοβουλευτική ομάδα των 11 βουλευτών που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, δήλωσε ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης, λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση της ομάδας και του ονόματός της που θα πραγματοποιηθεί, αύριο, Δευτέρα, στις 7 το απόγευμα, στο Σεράφειο (Εχελιδών 19 και Πειραιώς 144),

«Στηρίζω τον υπό διαμόρφωση φορέα και τη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα που ολοκληρώνει τη συγκρότησή της αύριο – Στο Ευρωκοινοβούλιο θα εκπροσωπώ μέχρι το τέλος της τρίτης και τελευταίας μου θητείας αυτή τη νέα προσπάθεια και δεν θα είμαι ο μόνος» αναφέρει συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο X, ο κ. Παπαδημούλης ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Σχολιάζοντας το «δεν θα είμαι ο μόνος», ο κ. Παπαδημούλης, ζήτησε υπομονή μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις που θα γίνουν αύριο, Δευτέρα, χωρίς να απαντήσει ξεκάθαρα αλλά και χωρίς να αρνηθεί το ενδεχόμενο, όταν η δημοσιογράφος ανέφερε τα ονόματα των Στέλιου Κούλογλου και Πέτρου Κόκκαλη που έχουν επίσης αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κασσελάκης: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Ο Πούτιν συγχαίρει τους Ορθόδοξους Χριστιανούς την Κυριακή του Πάσχα

Νετανιάχου: Αν τελειώσει τώρα ο πόλεμος στη Γάζα, η Χαμάς θα παραμείνει στην εξουσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα