ΑΘΗΝΑ
04:52
|
06.05.2024
Ο Στέφανος Κασσελάκης τρόλαρε την εμφάνιση του κ. Μητσοτάκη με το καπέλο και το σκέιτ, σε βίντεο που ανάρτησε για το Youth Pass.
Κασσελάκης για Μητσοτάκη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε την εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη με το καπέλο και το σκέιτ, σε βίντεο που ανάρτησε για το Youth Pass.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τρόλαρε τον κ. Μητσοτάκη, δηλώνοντας πως του θυμίζει τον «θείο που λέει ‘εγώ θα κάτσω με τη νεολαία’, αλλά μοιράζει φραγκοδίφραγκα, αντί να προσφέρει προοπτική, εργασία, παιδεία, ποιότητα ζωής».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok τις ελλείψεις καθηγητών στα σχολεία, το πρόβλημα της ακρίβειας, την ανεργία των νέων και πως οι νέοι στη χώρα μας μένουν στο πατρικό τους μέχρι τα 40.

«Αυτός είναι ο Πρωθυπουργός της χώρας. Της χώρας που αρχές Δεκεμβρίου έχει ακόμα κενά καθηγητών στα σχολεία. Της χώρας που αντί να περισσεύει μισθός στο τέλος του μήνα, περισσεύει μήνας στο τέλος του μισθού. Της χώρας με τη μεγαλύτερη ανεργία των νέων στην Ευρώπη, με το ακριβότερο σούπερ μάρκετ, με την ακριβότερη ενέργεια. Της χώρας όπου οι νέοι μένουν στο πατρικό τους μέχρι τα 40 γιατί ο μισθός δεν φτάνει και τα ενοίκια είναι φωτιά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο θείος που λέει ‘εγώ θα κάτσω με τη νεολαία’, αλλά μοιράζει φραγκοδίφραγκα, αντί να προσφέρει προοπτική, εργασία, παιδεία, ποιότητα ζωής. Οι νέοι θέλουν αξιοκρατία, σεβασμό και ευκαιρίες. Μην τους υποτιμάτε».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κασσελάκης: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Ο Πούτιν συγχαίρει τους Ορθόδοξους Χριστιανούς την Κυριακή του Πάσχα

Νετανιάχου: Αν τελειώσει τώρα ο πόλεμος στη Γάζα, η Χαμάς θα παραμείνει στην εξουσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα