ΑΘΗΝΑ
04:08
|
06.05.2024
Η ομάδα των 11 βουλευτών που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο την Τετάρτη κατά τη συζήτηση του φορολογικού νομοσχεδίου.
Ηγετικά στελέχη της Νέας Αριστεράς
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Νέα Αριστερά» είναι το όνομα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που συγκρότησαν ως προάγγελο του νέου πολιτικού φορέα που θα χτίσουν τους επόμενους μήνες οι 11 ανεξάρτητοι (και έως πρότινος βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ) με επικεφαλής τον Αλέξη Χαρίτση.

Αυτό ανακοινώθηκε απόψε στην επίσημη εκδήλωση των 11 βουλευτών στο Σεράφειο Κολυμβητήριο επί της οδού Πειραιώς.

Στην νέα κοινοβουλευτική ομάδα της «Νέας Αριστεράς» συμμετέχουν οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Νάσος Ηλιόπουλος που θα μοιραστούν τους ρόλους των δύο κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, όπως και οι βουλευτές Έφη Αχτσιόγλου, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Θεοπίστη Πέρκα, Φερχάτ Οζκιούρ, Ζεϊμπέκ Χουσεϊν, Θεανώ Φωτίου, Σία Αναγνωστοπούλου, Μερόπη Τζούφη.

Η πρώτη κοινοβουλευτική εμφάνιση της 11μελούς ομάδας βουλευτών θα γίνει μεθαύριο, Τετάρτη, στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής οπότε έχει προγραμματιστεί η συζήτηση του φορολογικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις σε μικρομεσαίους επιχειρηματίες και επαγγελματίες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κασσελάκης: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Ο Πούτιν συγχαίρει τους Ορθόδοξους Χριστιανούς την Κυριακή του Πάσχα

Νετανιάχου: Αν τελειώσει τώρα ο πόλεμος στη Γάζα, η Χαμάς θα παραμείνει στην εξουσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα