ΑΘΗΝΑ
05:56
|
02.05.2024
Ο Αμερικανός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα έπειτα από σύντομη ασθένεια. Υπήρξε 11 φορές υποψήφιος για βραβείο Emmy.
Αντρέ Μπράουερ, 1962-2023
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Αντρέ Μπράουερ, δημοφιλής μέσα από τους ρόλους στις τηλεοπτικές σειρές «Brooklyn Nine-Nine» και «Homicide», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ύστερα από σύντομα ασθένεια. Ο ατζέντης του δήλωσε ότι ο κ. Μπράουερ απεβίωσε την περασμένη Δευτέρα.

Ο γεννηθείς στο Σικάγο Αμερικανός ηθοποιός υποδυόταν συχνά τον αστυνομικό είτε σε δραματικές, είτε σε κωμικές σειρές. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του υπήρξε 11 φορές υποψήφιος για τηλεοπτικό βραβείο Emmy, τις τέσσερις εξ αυτών για τον ρόλο του στο «Brooklyn Nine-Nine».

Μια ιδιαίτερα δημοφιλής αστυνομική κωμική σειρά στην οποία ο εκλιπών υποδυόταν τον Κάπτεν Χολτ. Για αυτόν τον ρόλο του είχε τιμηθεί με το βραβείο Critics Choice Award (β’ ανδρικός ρόλος).

Ο Μπράουερ γεννήθηκε το 1962 στο Σικάγο. Φοίτησε στο Στάνφορντ και ακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στη Juillard School. Το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο έγινε το 1989 με την ταινία «Glory», στην οποία υποδύθηκε έναν στρατιώτη του αμερικανικού εμφυλίου.

Ο συνάδελφός του και συμπρωταγωνιστής του στο «Brooklyn Nine-Nine», Τέρι Κριους, εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο του Μπράουερ και μίλησε για ένα «αναντικατάστατο ταλέντο». «Είναι τιμή μου που σε γνώρισα, που γελάσαμε μαζί, που δουλέψαμε μαζί και που μοιράστηκα οκτώ ένδοξα χρόνια με ένα αναντικατάστατο ταλέντο», σχολίασε ο Κριους σε ανάρτησή του στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Terry Crews (@terrycrews)

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο ηθοποιός Μπράιαν ΜακΚάρντι

Σερβιτόροι εναντίον μαγείρων

SAVE ART: Κραυγή απόγνωσης από μαθητές & μαθήτριες του Μουσικού και Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης

Τον Οκτώβριο του 2024 θα δικαστεί ο Ντεπαρτιέ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα