ΑΘΗΝΑ
10:36
|
22.09.2024
Αεροσκάφος της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας χτύπησε και απόψε θέση της Χεζμπολάχ, συνεχίζοντας τις εχθροπραξίες που ξεκίνησαν το πρωί.
Ισραηλινοί στρατιώτες κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε μία ακόμη επίθεση εναντίον θέσης μαχητών της Χεζμπολάχ προέβη απόψε αεροσκάφος της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας σύμφωνα με πληροφορίες της ισραηλινής εφημερίδας,Haaretz.

Νωρίτερα, εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, ανακοίνωσε πως μία από τις πέντε ρουκέτες που έριξαν μαχητές της Χεζμπολάχ έπεσε εντός του εδάφους του Λιβάνου και όχι στο Ισραήλ.

Με τον τρόπο αυτό συνεχίστηκαν ως αργά οι εχθροπραξίες μεταξύ ισραηλινού στρατού και μαχητών της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο, που είχαν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί όταν η λιβανέζικη σιιτική οργάνωση επιβεβαίωσε ότι χτύπησε ομάδα Ισραηλινών στρατιωτών κοντά στα σύνορα των δύο χωρών στις περιοχές Σουμίρα και Γιφτάχ και πως έχασε τον εκατοστό μαχητή της από την αρχή της σύγκρουσης στις 8 Οκτωβρίου.

Από ισραηλινό βομβαρδισμό σήμερα στο νότιο Λίβανο

Από την πλευρά του, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως βομβάρδισε τις περιοχές Τζάμπαλ αλ Μπατ, Τζιμπαΐν και Μπλίντα καθώς και τα προάστια της πόλης Ταϊμπέχ, έχοντας χάσει από τις αρχές των εχθροπραξιών έξι στρατιώτες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι ισραηλινές δυνάμεις εισέβαλαν στο γραφείο του Al Jazeera στη Δυτική Όχθη

Ο Παπαϊωάννου, το «Ποντίκι», η προδομένη μεταπολίτευση και ο ιστορικός αναθεωρητισμός

Ψυχραιμία μπροστά στα «βάσανα» της γαλλικής (κέντρο) αριστεράς

Το Telegram επίσημα ξεκινά να συνεργάζεται με τις αστυνομικές αρχές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα