ΑΘΗΝΑ
00:26
|
03.05.2024
Δεν είναι η πρώτη φορά που νεαρά άτομα επιτίθενται σε περαστικούς στην περιοχή, με αντίστοιχο περιστατικό να έχει συμβεί πριν από περίπου 3 εβδομάδες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Απρόκλητη επίθεση δέχτηκε άνδρας το βράδυ της Πέμπτης, στη περιοχή του Ζωγράφου, από άγνωστα στον ίδιο νεαρά άτομα, την ώρα που είχε βγει για τρέξιμο. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, γύρω στις 10 το βράδυ επί της οδού Ούλωφ Πάλμε, ενώ κυκλοφορούσε ακόμη κόσμος στον κεντρικό δρόμο.

Ο άτυχος άντρας είχε βγει για τρέξιμο και, περνώντας δίπλα τους τρεις νεαρούς, δέχτηκε επίθεση όπου τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, ενώ στη συνέχεια οι δράστες έφυγαν από το σημείο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που νεαρά άτομα επιτίθενται σε περαστικούς στην περιοχή, με αντίστοιχο περιστατικό να έχει συμβεί πριν από περίπου 3 εβδομάδες, αυτή τη φορά στην Πλατεία Ελευθερίας στο Γουδή, με έναν άντρα να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από ομάδα νεαρών.

Οι Αρχές υποστηρίζουν ότι πρόκειται για συμμορία που χτυπά αγνώστους χωρίς προφανή λόγο, καθώς σκοπός τους δεν είναι να κλέψουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zografou24 , ο άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, έχοντας υποστεί διάσειση και κακώσεις από τα χτυπήματα, με αποτέλεσμα να έχει προσωρινή απώλεια μνήμης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα