ΑΘΗΝΑ
22:58
|
04.05.2024
Ο Τομ Λόκιερ, είχε υποβληθεί σε επέμβαση για να διορθώσει μια κολπική μαρμαρυγή μετά την κατάρρευσή του στον τελικό των πλέι οφ στο Γουέμπλεϊ.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου ανέκτησε τις αισθήσεις του
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Διακόπηκε στο 65ο λεπτό η αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της βρετανικής Premier League, ανάμεσα στην Μπόρνμουθ και στη Λούτον, καθώς κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο ο αρχηγός των φιλοξενούμενων, Τομ Λόκιερ.

Ο 29χρονος αμυντικός δέχθηκε αμέσως τις πρώτες βοήθειες και απομακρύνθηκε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, περιτριγυρισμένος από το ιατρικό τιμ της ομάδας, κάτω από τα ενθαρρυντικά χειροκροτήματα των φιλάθλων.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ουαλίας είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να διορθωθεί μια κολπική μαρμαρυγή, που υπέστη τον Ιούνιο, όταν κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του νικηφόρου αγώνα της ομάδας του στα πλέι οφ εναντίον της Κόβεντρι στο Γουέμπλει.

Ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στα γήπεδα με την έναρξη της νέας σεζόν και είχε κάνει 15 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις πριν από τον σημερινό αγώνα.

Όπως ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι της Λούτον, ο Λόκιερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ανέκτησε τις αισθήσεις του.

«Όλοι ελπίζουμε και προσευχόμαστε για τον αρχηγό μας Τομ Λόκιερ, ο οποίος ευτυχώς ανταποκρίνεται και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο», ανέφερε ο σύλλογος σε δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν γνωρίζουμε την πλήρη έκταση του συμβάντος και ποια θα είναι τα επόμενα βήματα σε αυτό το στάδιο, αλλά ευχαριστούμε τη Μπόρνμουθ και το ιατρικό επιτελείο για την άμεση ανταπόκρισή τους», προσθέτει.

«Τώρα είναι η ώρα για όλους τους παίκτες, το προσωπικό και τους υποστηρικτές μας να ενωθούν όπως κάνουμε πάντα και να δώσουμε την αγάπη και την υποστήριξή μας στον Τομ και την οικογένειά του. Οι σκέψεις μας είναι μαζί του και με όλους αυτούς», καταλήγει η ανακοίνωση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Αποθεώθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο

Τούρκος αθλητής απειλείται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία επειδή ύψωσε παλαιστινιακή σημαία

Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός ως μια διδακτική ιστορία

Στην κορυφή της Ευρώπης ξανά ο Λευτέρης Πετρούνιας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα