ΑΘΗΝΑ
23:30
|
23.09.2024
Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν ως τον Σεπτέμβριο του 2024 και θα μπορέσουν να συμμετάσχουν σε αυτά όσοι και όσες επιθυμούν να πάρουν πιστοποιητικό πρώτων βοηθειών.
Φύλαξη παιδιών
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να ξεκινήσουν δωρεάν σεμινάρια πρώτων βοηθειών για βρέφη και παιδιά, στις επιμελήτριες και τους επιμελητές του προγράμματος «Νταντάδες της Γειτονιάς».

Αυτό προβλέπει το μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψαν σήμερα στην Αθήνα η υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα και ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου.

Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν ως τον Σεπτέμβριο του 2024 και θα μπορέσουν να συμμετάσχουν σε αυτά όσοι και όσες επιθυμούν να πάρουν πιστοποιητικό πρώτων βοηθειών για να εγγραφούν στο «Μητρώο Επιμελητών», που είναι απαραίτητο για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Νταντάδες της γειτονιάς», αφού προηγουμένως ολοκληρώσουν σεμινάριο μέσω της πλατφόρμας e-class του ΕΚΑΒ, κάνουν πρακτική άσκηση και εξασφαλίσουν επιτυχή αξιολόγηση.

Σε δηλώσεις που έκανε η αρμόδια υφυπουργός τόνισε πως τα σεμινάρια είναι «ιδιαίτερα σημαντικά για την ασφάλεια βρεφών και νηπίων».

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, επισήμανε πως το ΕΚΑΒ παραμένει διαχρονικά «αρωγός σ όλες τις πρωτοβουλίες και τις θετικές δράσεις» που στοχεύουν στην κοινωνική στήριξη της ελληνικής οικογένειας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Λίβανος: 356 νεκροί, 1.246 τραυματίες από τις ισραηλινές επιθέσεις- Νέα επιδρομή στη Βηρυτό (UPD)

Γεραπετρίτης για Ισραήλ, Λίβανο και Γάζα στο πρακτορείο Reuters

Αίγυπτος και Τουρκία κατά των ισραηλινών επιδρομών στο Λίβανο

Με ποινικό μητρώο ο τραυματίας της ένοπλης επίθεσης στο κέντρο της Αθήνας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα