ΑΘΗΝΑ
00:25
|
02.05.2024
Το μεσημέρι θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή στο αμφιθέατρο «Ίδρυμα Ωνάση» της Εθνικής Πινακοθήκης.
Ιβάν-Φατίχ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες τον νέο τεχνικό ηγέτη του Παναθηναϊκού καθώς αντικατέστησε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο έμπειρος κόουτς έχει ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, ενώ σήμερα (29/12) υπέγραψε και επίσημα το συμβόλαιό του.

Η «πράσινη» ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες από την υπογραφή των συμβολαίων μεταξύ του Φατίχ Τερίμ και του ελληνικού συλλόγου, με τον «αυτοκράτορα» να ποζάρει με το κασκόλ του «τριφυλλιού».

Ο 70χρονος τεχνικός αναμενόταν χθες να υπογράψει και το συμβόλαιό του, το οποίο πιθανότατα θα έχει διάρκεια 1,5 έτους, κάτι που αποτελούσε επιθυμία του Γιάννη Αλαφούζου, παρότι αρχικά ο Φατίχ Τερίμ ήθελε η συμφωνία να είναι ως το τέλος της σεζόν, με προοπτική ανανέωσης.

Στην Εθνική Πινακοθήκη η παρουσίασή του

Στις 15:00 σήμερα το μεσημέρι, θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του Τριφυλλιού στο αμφιθέατρο «Ίδρυμα Ωνάση» της Εθνικής Πινακοθήκης.

Κατά την παρουσίαση ο Φατίχ Τερίμ αναμένεται να δώσει το στίγμα του από τη φιλοσοφία που θα ακολουθήσει στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να κατακτήσει τον στόχο της ομάδας, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός ως μια διδακτική ιστορία

Στην κορυφή της Ευρώπης ξανά ο Λευτέρης Πετρούνιας

FIFA και Saudi Aramco υπέγραψαν 4ετή συμφωνία συνεργασίας

Απαγόρευση συγκεντρώσεων φιλάθλων πριν το ΑΕΚ- Παναθηναϊκός

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα