ΑΘΗΝΑ
14:38
|
02.05.2024
Μετά τις 6.00 το απόγευμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης θα ανακοινώσει τις αλλαγές στη σύνθεση της κυβέρνησης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε ανακοινώσεις για αλλαγές στη σύνθεση της κυβέρνησης αναμένεται να προχωρήσει μετά τις 18.00 το απόγευμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Δεν αναμένονται σαρωτικές αλλαγές στη σύνθεση της κυβέρνησης αλλά «διόρθωση δυσλειτουργιών» και αύξηση της «αποτελεσματικότητας» στη διαχείριση της διακυβέρνησης της χώρας.

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης

Πολύ πιθανή θεωρείται η μετακίνηση του υπουργού Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (στη θέση του Γιάννη Οικονόμου) και του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας, όπου είχε διατελέσει σε αυτό το πόστο και κατά το παρελθόν.

Εκτός κυβερνητικού νυμφώνα αναμένεται να μείνουν και ο Γιάννης Οικονόμου και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος.

Δεν αποκλείεται «υπουργική επαναφορά» ακόμη και του Θοδωρή Ρουσόπουλου, μετά από πολλά χρόνια, με μοναδικό «ανασταλτικό παράγοντα» σε μία τέτοια πορεία την πιθανή εκλογή του στην προεδρία της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης που έχει προγραμματιστεί για τις 22 Ιανουαρίου στο Στρασβούργο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Χάγη: Απέρριψε τα έκτακτα μέτρα για τις γερμανικές εξαγωγές όπλων στο Ισραήλ

Αστυνομία και εθνοφρουρά εισέβαλαν στο UCLA-Δεκάδες συλλήψεις διαδηλωτών

Στη δημοσιότητα οι λεπτομέρειες της πρότασης εκεχειρίας του Ισραήλ

ΜέΡΑ25: Προκλητική η αποφυλάκιση του ναζιστή Μιχαλολιάκου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα