ΑΘΗΝΑ
11:38
|
28.04.2024
Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας προανήγγειλε ανακοινώσεις για νέα μέτρα προστασίας ενόψει της επαναλειτουργίας των σχολείων.
Ειρήνη Αγαπηδάκη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για την πίεση στο ΕΣΥ λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα αλλά και για τα μέτρα προστασία εν όψει της επαναλειτουργίας των σχολείων μίλησε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Η κ. Αγαπηδάκη προανήγγειλε πως θα υπάρξει τις επόμενες ώρες, ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να τηρούνται από μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, ενόψει της επαναλειτουργίας των σχολείων από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου. Επανέλαβε επίσης ότι οι πολίτες οφείλουν να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας, όπως η χρήση μάσκας και το τακτικό πλύσιμο των χεριών.

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη παραδέχθηκε ότι υπάρχει αυξημένη πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας λόγω και της έξαρσης της γρίπης. Διευκρίνισε ότι στόχος είναι η παρακολούθηση της τήρησης των μέτρων προστασίας, κυρίως σε δομές υγείας και φροντίδας ατόμων από ευπαθείς ομάδες. Τέλος, υποστήριξε ότι όλα δείχνουν πως ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού θα γίνεται στο εξής σε ετήσια βάση, όπως ο αντιγριπικός εμβολιασμός.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δικαιωματισμὸς: ἡ μεταφυσικὴ οὐτοπία τοῦ ἀπόλυτου αὐτοπροσδιορισμοῦ

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Απεργία την 1η Μαΐου και εργασιακό θέατρο του παραλόγου

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα