ΑΘΗΝΑ
06:21
|
02.05.2024
Σύμφωνα με πληροφορίες από το typologies.gr αυτό θα γίνει, για να χάσουν οι Δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ τη δυνατότητα να ελέγχουν τους δημοτικούς σταθμούς.
Δημοτικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σύμφωνα με πληροφορίες από το site typologies.gr, στον σχεδιασμό της Κυβέρνησης περιλαμβάνεται το σενάριο στην περίπτωση των ζημιογόνων δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών, να ανατίθεται η λειτουργία τους σε ιδιώτες μέσω της εκάστοτε περιφέρειας όπου λειτουργούν.

Οι δημοτικές αρχές θα διατηρήσουν το δικαίωμα εκπομπής, αλλά η λειτουργία των δημοτικών ραδιοφωνικών επιχειρήσεων θα ανήκει στους περιφερειάρχες, οι οποίοι με τη σειρά τους θα την αναθέτουν σε ιδιωτικές εταιρείες.

Στόχος της κυοφορούμενης διάταξης, σύμφωνα πάντα με το typologies.gr, είναι να χάσουν οι εκλεγμένοι με το ΠΑΣΟΚ, δήμαρχοι της χώρας, τη δυνατότητα να ελέγχουν τους δημοτικούς σταθμούς. Αν κατατεθεί και ψηφιστεί η διάταξη ο Αθήνα 984 δεν θα ελέγχεται πλέον από τον Χάρη Δούκα, αλλά από τον Νίκο Χαρδαλιά.

Πληροφορίες αναφέρουν, πως υπάρχουν πρόσωπα στην ΕΣΗΕΑ (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ), που έχουν ενημερωθεί από τον αρμόδιο υφυπουργό Γιάννη Μπρατάκο, ο οποίος φέρεται να τους διαβεβαίωσε πως διασφαλίζονται οι θέσεις εργασίας των δημοσιογράφων και πως ο ιδιώτης θα έχει μόνο την αρμοδιότητα της διαφήμιση.

Πηγή: typologies.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα