ΑΘΗΝΑ
01:13
|
23.04.2024
Το Elvis Evolution, μια κατά τα λεγόμενα των διοργανωτών, «καθηλωτική εμπειρία συναυλίας» με χρήση τεχνητής νοημοσύνης, θα κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο τον ερχόμενο Νοέμβριο.
Ο Βασιλιάς θα... αναστηθεί!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο επονομαζόμενος «βασιλιάς του ροκ εν ρολ» Έλβις Πρίσλεϊ επιστρέφει… ως ολόγραμμα στη ζωή και στη σκηνή για μια «καθηλωτική εμπειρία συναυλίας» σύμφωνα με τα λεγόμενα των διοργανωτών εντός του 2024.

Το Elvis Evolution με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης ετοιμάζει μια μεγάλη συναυλία τον ερχόμενο Νοέμβριο στο Λονδίνο, ενώ στη συνέχεια η ίδια παράσταση θα ταξιδέψει στο Λας Βέγκας, το Τόκιο και το Βερολίνο. Για το σόου του ολογράμματος χρησιμοποιήθηκαν χιλιάδες φωτογραφίες και βιντεοσκοπημένο υλικό του εκλιπόντος σταρ της μουσικής, ο οποίος για πολλούς λάτρεις των θεωριών συνωμοσιών δεν έχει πεθάνει και την ερχόμενη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου γίνεται 89 ετών.

Η εικονική συναυλία του Έλβις Πρίσλεϊ έπεται του αντίστοιχου επιτυχημένου εγχειρήματος Abba Voyage, μια συναυλία με τα άβαταρ των τεσσάρων μελών του πιο γνωστού σουηδικού ποπ συγκροτήματος όλων των εποχών, τον Μάιο του 2022.  

Η εικονική «ανάσταση» του Έλβις επιτεύχθηκε μετά από συμφωνία της Authentic Brands Group –ιδιοκτήτες του κτήματος Elvis Presley- με τη βρετανική εταιρεία Layered Reality. Ο Άντριου ΜακΓκίνες, διευθύνων σύμβουλος της Layered Reality, δήλωσε σχετικά: «Το Elvis Evolution είναι ένας φόρος τιμής στον μουσικό θρύλο του Έλβις. Άλλωστε ο Έλβις παραμένει σούπερ σταρ παγκοσμίως». 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το TikTok προειδοποιεί ότι η απαγόρευση των ΗΠΑ «θα καταπατούσε την ελευθερία του λόγου»

Παλιό κρασί σε νέα μπουκάλια

The Old Oak: Ένα σύμβολο αντοχής

Το Ηνωμένο Βασίλειο επιστρέφει με δανεισμό λεηλατημένα αντικείμενα της Γκάνας μετά από 150 χρόνια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα